Hitro naročilo osebnih božičnih daril

Razmišljaš o personaliziranih božičnih darilih, ki ne zahtevajo preveč tvojega časa in jih naročiš lahko zelo hitro? Potem si na pravem mestu!

Če je tvoja galerija fotk polna skupnih fotografij in čudovitih spominov z osebami, ki so ti ljube in bi jih želel/a presenetiti s posebnim in osebnim darilom, potem nadaljuj z branjem, saj ti ponujamo 3 ideje za naročilo izvirnih daril, ki jih lahko naročiš hitro in enostavno – pri tem pa ni potrebno zapustiti svojega doma, saj naročilo izvedeš kar iz udobnega kavča.

» Za dostavo presenečenja poskrbimo mi!

CEWE izdelke lahko plačaš kar preko spleta, namesto svojega naslova pa vneseš želeni naslov obdarovanca, mi pa bomo poskrbeli, da bo paket srečno prispel k osebi, ki jo želiš presenetiti.

FOTOGRAFIJE

Podari spomine na fotografijah! Če nimaš prav veliko časa za iskanje primernega darila, potem priporočamo, da v samo nekaj trenutkih izvedeš spletno naročilo fotografij preko cewe.si,  preko foto programa ali mobilne aplikacije “CEWE Fotosvet”.

ŠKATLICA ZA FOTOGRAFIJE

Poleg fotografij lahko naročiš še lično škatlico – da bo darilo še bolj posebno! Na voljo za 30, 50 in 100 fotografij! Škatlice so na voljo v foto programu, ki ga preneseš TUKAJ.

RETRO FOTOGRAFIJE

Poleg klasičnih digitalnih fotografij pa so na voljo tudi Retro fotke, ki so izredno simpatične in zaradi svoje trendi kvadratne oblike zelo priljubljene. Vse kar je potrebno storiti je naložiti svoje fotografije v foto program ali v spletni urejevalnik in izbrati želene fotografije. Poigraj se še z različnimi ozadji in napisi na fotkah! Tudi te boš prejel/a v čudoviti škatlici!

CEWE FOTOKNJIGA Pure

Če obožuješ fotoknjige, vendar nimaš dovolj skupnih fotografij z osebo, ki bi jo želel/a obdariti, potem je CEWE FOTOKNJIGA Pure prava izbira! Ustvariš jo v nekaj trenutkih, s pomočjo mobilne aplikacije CEWE FOTOKNJIGA Pure – v fotoknjigo je potrebno vstaviti le 22 fotografij, izbrati želeni slog in na prvo stran dodati posvetilo – in … Darilo je gotovo! Prikupno in priročno fotoknjigo prejmeš v lični in elegantni zaščitni embalaži, ki bo spomine hranila še dolgo let.

CEWE FOTOKOLEDAR

Če imaš z osebo, ki ji želiš podariti osebno darilo, vsaj 13 skupnih fotografij, je fotokoledar odlična izbira in ga lahko zelo hitro oblikuješ in naročiš. Po prenosu in odpiranju brezplačnega foto programa ali mobilne aplikacija CEWE Fotosvet izberi želeno vrsto stenskega ali namiznega koledarja, na naslovnico in koledarske strani pa vstavi najljubše fotografije in darilo je pripravljeno! Namig: babice, dedki, tete in strici ga bodo zelooo veseli!

Če želiš v fotokoledarju označiti določene datume in zabeležiti, kaj je takrat pomembno (npr. rojstni dan, prazniki itd.), potem oblikuj koledar v foto programu na računalniku, saj tam obstaja možnost označevanja želenih datumov. Fotokoledar je praktično darilo in hkrati odlična dekoracija na steni ali mizi, vaše ljubljene pa bo spomin na čudovite trenutke grel skozi celo leto.

» Ne pozabi na popust: do 30.11.2020 lahko katerikoli stenski ali namizni fotokoledar naročiš 20% ugodneje. Vpiši kodo VSIKOLEDARJI in izkoristi zadnje dneve popusta. Ne veš kam vpisati kodo – preberi tukaj.

Za božič podari spomine v fizični obliki

Naj bo zaključek tega posebnega leta še bolj poseben – obdan s smehom, lepo energijo in nepozabnimi spomini.

Veseli bomo, če svoja CEWE foto darila deliš z nami in nas na fotkah na svojem Instagram ali Facebook profilu označiš – @ceweslovenija.

Želimo ti veliko zabave pri naročanju hitrih božičnih darilc!

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply