CEWE NOVOST: fotokoledar v čudoviti darilni embalaži

Popolno darilo je tu! Ko podariš CEWE fotokoledar, obdariš svoje najdražje s spomini za celo leto. Predstavljamo našo elegantno novost: poleg koledarja naroči še elegantno darilno embalažo in darilo je v trenutku pripravljeno!

Darilna embalaža z osebnim pozdravom

CEWE stenski koledar v formatu A3 lahko sedaj naročiš v posebni darilni embalaži z zlatim potiskom, na katero lahko vpišeš ime obdarovanca ali dodaš sporočilce. Ne pozabi: darilna embalaža je na voljo le za A3 stenski koledar.

Kako naročim svoj A3 koledar z darilno embalažo?

Svoj A3 fotokoledar lahko oblikuješ v udobju svojega doma: enostavno preko spleta ali foto programa CEWE Fotosvet.

» 1. Korak: izberi poljubno vrsto papirja koledarja:

  • Digitalni tisk mat
  • Digitalni tisk sijaj
  • Digitalni tisk premium mat
  • Fotopapir

» 2. Korak: potem izberi ali želiš kreativni ali dizajnerski koledar.

» 3. Korak: v kolikor izbereš kreativnega, potem lahko poljubno vstavljaš fotografije v oblikovalsko predlogo in oblikuješ vsako stran posebej. V kolikor izbereš dizajnerski koledar, potem je izgled koledarja fiksno določen z vnaprej pripravljeno oblikovalsko predlogo.

» 4. Korak: ko je koledar oblikovan, v nakupovalni košarici le še obkljukaj možnost “Darilna embalaža” in na dom boš polega svojega koledarja prejel/a še darilno embalažo z zlatim potiskom.

Pošlji koledar obdarovancu kar na dom

Vpiši naslov dostave, za dostavo pa ne skrbi, za to poskrbimo mi! V procesu naročanja izberi kam želiš, da tvoje darilo dostavimo. Lahko izbereš dostavo na svoj dom, ali pa vpišeš naslov obdarovanca in ga presenetiš z edinstvenim darilom – CEWE koledarjem. Poglej naše trenutne popuste in našo celotno ponudbo koledarjev.

Deli z nami svoje spomine

Vabimo te, da nam pokažeš in z nami deliš vsa svoja čudovita CEWE foto darila, ki jih boš letos podaril/a. Obišči naš Facebook ali Instagram profil in nas na svojih fotkah označi: @ceweslovenija.

Želimo veliko zabave pri oblikovanju in naročanju!

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply