5 idej za popolna personalizirana darila

Pričakovanje praznikov s seboj prinese tudi vprašanje: kaj podariti svojim najdražjim? Odločili smo se, da vam vsem skupaj olajšamo ta del, zato smo pripravili 5 idej, kako presenetiti bližnje z unikatnimi darili, ki bodo zagotovo nekaj posebnega!

Preko našega foto programa ali mobilne aplikacije CEWE Fotosvet lahko oblikuješ in ustvariš različne CEWE foto izdelke, katerih glavni motivi so tvoje najljubše fotografije.

Super je, saj:

  • vsa naša foto darila lahko oblikuješ v udobju svojega doma,
  • darila lahko dostavimo neposredno na naslov prejemnika – med procesom naročanja vpiši poljuben naslov dostave: na svoj dom ali na naslov obdarovanca,
  • izbiraš med široko paleto čudovitih izdelkov.

1. CEWE FOTOKNJIGA

CEWE FOTOKNJIGA je naš najbolj priljubljen in večkrat nagrajen izdelek – zaradi visoke kakovosti in številnih možnosti oblikovanja smo kar štirikrat prejeli prestižno TIPA nagrado in laskavi naslov “Najboljša foto storitev na svetu”. CEWE FOTOKNJIGA je izdelek, ki pripoveduje zgodbo. Riše nasmehe. Zbuja čustva. Natisnili smo že več kot 60 milijonov fotoknjig po svetu in s tem natisnili prav toliko zgodb z vašimi najlepšimi spomini. Razlogov, zakaj je to idealno darilo, je veliko, najpomembnejši pa je ta, da vas fotoknjiga popelje v najlepše trenutke, ki jih podoživite z vsakim listanjem znova in znova. Če podariš fotoknjigo, podariš spomine in s tem neprecenljivo osebno darilo!

2. CEWE KOLEDAR

Fotokoledar je eden izmed bolj priljubljenih CEWE izdelkov in zelo pogosto tudi na seznamu daril. Gre za poseben izdelek, ki je lepa popestritev in okras vsakega delovnega prostora ali doma. Izberi fotografije, ki jih želiš vstaviti v svoj koledar ali planer, in naj ti pogled nanje vedno riše nasmeh na obraz. Izbiraš lahko med različnimi dimenzijami in formati in ga prilagodiš življenjskemu slogu ali domu osebe, kateri je koledar namenjen. Ne pozabi na poseben popust na fotokoledarje!

3. CEWE FOTOSKODELICE

Zelo preprosto in hitro oblikovanje – izberi fotografijo, ki predstavlja tvoj najljubši ujet trenutek, osebo ali hišnega ljubljenčka oz. izberi motiv, ki bo razveselil obdarovanca. S pomočjo našega spletnega urejevalnika, mobilne aplikacije ali foto programa, fotografijo položi na želeno skodelico in darilce je že pripravljeno. Vsaka skodelica kave, čaja ali najljubšega napitka bo ljubljeno osebo prav vedno spomnila na vas. V kolikor pa se ne moreš odločiti le za eno fotografijo, potem lahko enostavno podariš več skodelic.

4. OVITEK ZA TELEFON

Tako kot pri personaliziranih skodelicah je tudi personaliziran ovitek za telefon prikupno in popolno osebno darilo, ki ga zelo preprosto oblikuješ. Izbrani motiv za ovitek bo obdarovano osebo vedno spomnil na skupen trenutek! Takšno darilo lahko zelo hitro oblikuješ – v manj kot minuti.

5. CEWE STENSKI DEKOR

Fotografije na platnu, lesu ali fotografije za akrilnim steklom so različne vrste CEWE stenskih dekoracij, na katerih lahko ovekovečiš spomine, ki jih želiš podariti. Idealno darilo za okrasitev bivalnega ali delovnega prostora. Čudovite fotografije na steni so vedno v trendu, zato je to darilo, ki bo zagotovo razveselilo vsakogar.

» Zakaj izbrati CEWE foto darila?

Na tvoj naslov ali na naslove bližnjih bodo prispeli foto izdelki visoke kakovosti, ki vas bodo s skupnimi spomini in čudovitimi fotografijami med seboj še bolj povezali. Želimo ti, da sproščeno pričakaš letošnje praznike, z radostjo in pripravljenimi darilci, ki bodo iz vas in vaših ljubljenih izvabila smeh, čustva in radost.

Vabimo te, da nam pokažeš in z nami deliš vsa svoja čudovita CEWE foto darila, ki jih boš letos podaril/a. Obišči naš Facebook ali Instagram profil in nas na svojih fotkah označi: @ceweslovenija.

Želimo ti veliko zabave pri oblikovanju prazničnih daril!

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply