CEWE izdelki v vašem vsakdanjiku

Foto nalepke in fotografije v vaši kuhinji – združite prijetno s koristnim

Z nekaterimi CEWE izdelki lahko polepšate tudi stvari, ki jih uporabljate v vašem vsakdanjiku. Dodajte vašemu življenju izvirnost in oblikujte CEWE foto nalepke in fotografije.

V času, ko se polnijo domače shrambe, si lahko s foto nalepkami polepšate svojo shrambo. Naj bodo vaše police v shrambi drugačne. Na steklene kozarce z marmelado, pestom, zelenjavo, sokovi in drugimi domačimi dobrotami nalepite foto nalepke s fotografijo in besedilom. Če želite kozarec domače dobrote nekomu podariti, lahko na kozarec nalepite tudi fotografijo obdarovane osebe. Tako boste poskrbeli, da bo darilo osebno in v celoti doma narejeno.

Foto nalepke (3)   Foto nalepke (4)   Foto nalepke

Praznovanje, ki ga pripravljate pred prihajajočimi mrzlimi dnevi, naj ima oseben pridih. Zavihke za pribor in drugo dekoracijo, ki jo pripravljate posebej za to priložnost, okrasite s fotografijami povabljenih gostov.

Foto nalepke (7)                            Foto nalepke (6)

Razveselite v prvih šolskih dneh vaše male nadobudneže in jim pripravite posebne okraske za osvežilen sadni sok in slastne kolačke s foto nalepkami in fotografijami.

Foto nalepke (5)                          Foto nalepke (8)

Ste nabrali čaj in zelišča za dolge zimske dni? Naj embalaža ne bo dolgočasna in preprosta, naj bo taka, da jo boste z veseljem vzeli v roke. Lepo je, ko v kuhinji prijetno zadiši po domačem čaju in zeliščih.

Foto nalepke (2)

Polepšajte si videz shrambe in vzdušje doma tudi vi. CEWE foto nalepke in fotografije lahko naročite s pomočjo foto programa Moj CEWE FOTOSVET ali na spletni povezavi. Foto nalepke so na voljo na premium fotopapirju v kompletu s 4, 8 ali 16 foto nalepkami z istim ali različnim motivom.Foto nalepke (10)

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply