CEWE FOTOKNJIGA Pure – minimalistična in šik

CEWE FOTOKNJIGA Pure – minimalistična in šik! Združuje čist dizajn z enostavnim oblikovanjem v le nekaj klikih, kljub temu pa pušča dovolj svobode za osebno noto uporabnika. Idealna izbira je za hranjenje spominov s krajših izletov, potovanj, rojstnih dni in vikend pobegov.

Za 22 fotografij

CEWE FOTOKNJIGA Pure je fotoknjiga na 22 straneh v praktičnem kvadratnem formatu velikosti 15 x 15 cm. Na voljo je v trdi vezavi, z belim ali črnim ozadjem, fotografije pa so digitalno natisnjene na kakovostnem mat papirju. V fotoknjigi je prostora za 22 fotografij.

Prenesi aplikacijo

Izdelaš in naročiš jo kar na svojem pametnem mobilnem telefonu in sicer preko aplikacije CEWE FOTOKNJIGA Pure. Aplikacija je na voljo brezplačno, preneseš pa si jo lahko preko Google Play ali App trgovine.

CEWE FOTOKNJIGA Pure - logo aplikacije

Hitro oblikovanje

Na svojem pametnem telefonu izbereš 22 najljubših fotografij in jih preko aplikacije vstaviš v fotoknjigo. Izbereš postavitev fotografij in ozadje fotoknjige – belo ali črno. Na eni strani je prostora za ena fotografijo – lahko pa eno fotografijo že prej oblikuješ v kolaž in na eno stran vstaviš kolaž. Zaporedje fotografij lahko spreminjaš. Odločiš se še za naslovno fotografijo, nato pa dodaš naslov in posvetilo. Fotoknjiga je končana v nekaj minutah. Ko oddaš naročilo, je fotoknjiga dostavljena v 6 – 8 delovnih dneh v zaščitnem ovitku.

Simpatična in priročna

CEWE FOTOKNJIGA Pure doda tvojim fotografijam moderni oblikovalski pridih in omogoča povedati zgodbo le v nekaj minutah in na preprost način. Ustvariš jo hitro in enostavno kar preko pametnega telefona. Pure je lep spomin na posebne dogodke, kratka potovanja in izlete s prijatelji.

Pofotkaj svojo CEWE FOTOKNJIGO Pure in jo z nami deli na našem Facebook profilu ali Instagram profilu (uporabi hashtag #cewefotoknjigapure).

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply