CEWE FOTOKNJIGA – moje osebno darilo

Leto počasi koraka h koncu in medtem ko lovimo zadnje novembrske dni, že razmišljamo o darilih. Pridno smo kopičili spomine, ki so se nam v lepem številu nabrali na naših telefonih in fotoaparatih. Kako presenetiti svoje ljubljene? Kako izbrati prav posebno idejo za darilo? Zelo enostavno. Fotografije iz skupnih izletov, druženj in potepanj enostavno in kreativno oblikujte v večen foto spomin in ga podarite svojim najdražjim.

CEWE FOTOKNJIGA z darilno škatlo

Osebno darilo, ki ga oblikujete s pomočjo CEWE fotoprograma bo imelo še večjo vrednost, saj boste vanj vložili trud, svoj čas in veselje. Najprej izberite fotografije, ki jih boste uporabili pri oblikovanju. Fotografije vstavljate po želji, dodajate napise, sličice – kliparte, verze, misli ali daljša besedila. Kot piko na i pri naročilu izberite še darilno škatlo, v kateri bo vaša fotoknjiga varno shranjena, hkrati pa bo darilo še bolj posebno in elegantno.

CEWE FOTOKNJIGA Pure

Presenetite prijatelja ali družinske člane z žepno različico fotoknjige Pure, v dimenzijah 14 x 14 cm. Oseben in simpatičen spomin, ki ga oblikujete v le nekaj minutah s pomočjo mobilne aplikacije CEWE Pure. Vse kar morate storiti je izbrati 22 fotografij z vašega telefona, ozadje – belo ali črno, postavitev fotografij in izgled naslovne strani in darilo je končano.

Kuharska fotoknjiga

Fotoknjiga ima lahko tudi prav poseben namen. Oblikujte kuharsko CEWE fotoknjigo, za prijateljico ali prijatelja, ki obožuje kuhanje. Izberite najljubše recepte in jih podarite zbrane v osebni in personalizirani kuharski fotoknjigi. Foto program FOTOSVET nudi veliko različnih klipartov kuharske tematike, ki bodo fotoknjigo še dodatno popestrili. Vnesete lahko tudi različna posvetila in fotografije hrane ali skupne trenutke z obdarovancem.

Fotoknjiga ob rojstvu

Fotografije novorojenčkov so že same po sebi nekaj čudovitega. Zbrane v fotoknjigi in podarjene staršem ali starim staršem pa imajo prav posebno vrednost. Osebno darilo, ki nikoli ne bo pozabljeno.

Nasvet za oblikovanje: če oblikujete fotoknjigo za dečke, izberite grafične elemente v modri barvi, za deklico pa v rožnati. Ovijte fotoknjigo v ovojni papir podobnih barv in darilce je pripravljeno.

Fotoknjiga z izleta

Čudovit smučarski dan je za vami. Oblikujte fotoknjigo in jo podarite svojim družinskim članom ali prijateljem, spomin na trenutke, ki ste jih preživeli skupaj na snegu.

Naš nasvet: kupite še rdeče rokavičke in vse skupaj lično zavijte. Zimsko in osebno darilce je pripravljeno!

Letna fotoknjiga

V letni fotoknjigi lahko zajamemo vse srečne in pomembne trenutke, kot so izleti in potovanja, obletnice, praznovanja in rojstva – ki so zaznamovale celo leto. Naš nasvet: razdelite jo na posamezna poglavja – po mesecih, letnih časih, posebnih priložnostih ali pa jo prilagodite osebi, kateri bo darilo namenjeno. Tako lahko na božično jutro podoživi vse lepe trenutke, ki jih je preživela z vami.

Fotoknjiga s potovanja

Pri snovanju CEWE fotoknjige s potovanja vam foto program omogoča številne možnosti za opis obiskane države, mesta in vseh obiskanih točk. V foto programu lahko najdete številne sličice zastav različnih držav, možno je vstavljanje zemljevidov in dodajanje grafičnih elementov za prikaz obiskanih točk. Dodate pa lahko tudi video. Osebno darilo, ki bo nekomu polepšalo dan, mesec in vse dni v letu.

Fotoknjiga s hišnim ljubljenčkom

Ne pozabite na svoje kosmatinčke! Shranite spomine hišnega ljubljenčka in vseh družinskih članov ter skupnih trenutkov. Listanje po spominih vas bo vsakodnevno razveseljevalo.

Prav vsaka je personalizirana in unikatna

Vsaka od fotoknjig je lahko personalizirana in oblikovana po vašem okusu. Dodajte imena obdarovancev, opise, sporočila, datume, popestrite pa jih tudi z različnimi barvnimi grafičnimi elementi in sličicami, ki jih najdete v foto programu.

Ne pozabite na: ovojni papir in malce domišljije

Sledi zakjučni korak: zavijanje darila. Priskrbite si papir in dodatke, ki bodo v skladu z barvami naslovne strani vaše CEWE fotoknjige. Dodajte še voščilnico, nekaj bleščic in vse skupaj lepo zavijte. Kreativnost ne pozna meja!

Želimo vam veliko zabave pri ustvarjanju osebnih daril!

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply