Adventni koledarji na poseben način

Bliža se adventni čas in za majhne otroke je to obdobje povezano z odštevanjem dni do božiča in nestrpnim odpiranjem okenc adventnih koledarjev. Da pa bodo v pričakovanju ne samo majhni, ampak tudi veliki, tokrat predstavljamo nekaj zanimivih vrst adventnih koledarjev. Nedvomno se bodo ob odpiranju zabavali vsi.

Adventni čokoladni koledarji

Če se ne morete upreti čokoladi, imamo za vas kar nekaj različic čokoladnih adventnih koledarjev. Za okenci se lahko skrivajo izdelki Kinder® ali sladka mešanica pralinejev znamke Ferrero (Ferrero Rocher, Ferrero Küschen in Raffaello). Obenem bodo adventni koledar krasile tudi vaše izbrane fotografije, ki bodo zasijale na mat površini koledarja.

Adventni koledar s fotografijami

Za manj sladkosnede pa je na voljo zanimiva alternativa – adventni koledar, pri katerem se za posameznimi vratci skrivajo majhne fotografije, ki jih izberete popolnoma sami. Tako lahko v hladnem zimskem času obudite spomine s pomočjo fotografij.

Adventni koledar z lastnim polnilom

Koledar, ki je poln drobnih presenečenj, je unikatno in osebno darilo, saj ga napolnite kar sami – s 24 poljubnimi presenečenji. Adventni koledar lahko napolnite z raznimi figuricami, kozmetičnimi izdelki, drobnim nakitom ali pa vanj skrijete prikupna sporočilca in misli. Ne dvomimo, da bo tisti, ki ga bo prejel, vsak dan izjemno presenečen.

Ustvarjalni adventni koledar z voščilnicami

Ustvarjalne duše lahko pripravijo svoj adventni koledar na malce drugačen način – s CEWE voščilnicami.

Potrebujete:

– Okrašena mreža (lahko tudi oglasna deska iz plute)

– Fotografije

– CEWE voščilnice

– Pisarniške sponke oz. ščipalke

Najprej na naši spletni stani ustvarite poljubne voščilnice. Na sprednjo stran poleg fotografij vstavite tudi števila, tako da bo vsaka voščilnica predstavljala en decembrski dan. V notranjost voščilnice lahko zapišete kratek citat, misel, šalo, skratka nekaj, kar bo razveselilo osebo, ki bo voščilnice odpirala. Nato natisnite še nekaj fotografij, ki bodo lepo zapolnile prazne prostore med voščilnicami. Tako boste lahko cel december uživali v obujanju lepih spominov in skupnih trenutkov.

 

Želimo vam veliko zabave pri ustvarjanju najlepših osebnih daril!

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply