Adventni koledarji – zaključite leto v stilu

Leto 2020 je bilo nekaj posebnega. Bilo je drugačno, a polno čudovitih trenutkov. Ko se približujemo koncu 2020, imamo zato zate super idejo: zaključi leto v stilu – s spomini na najlepše preživete trenutke.

Adventni koledarji so nepogrešljivi, ko se dotaknemo božiča; tako kot kuhano vino, okusne pite in božični oglasi na televiziji. Letos božično tradicijo še bolj začini in odštevaj dneve do božiča na poseben način – s personaliziranim adventnim koledarjem z najlepšimi spomini. Z našo široko paleto adventnih koledarjev se najde prav za vsakogar nekaj. Če ne veš kje začeti, smo sestavili nekaj naših najljubših načinov, s katerimi lahko oblikuješ svoj adventni koledar in ga podariš – sebi ali svojim bližjim. In kar je najlepše – darila oblikuješ in naročiš kar iz udobnega naslonjača. Pričaraj svojim ljubljenim čaroben december.

Foto adventni koledar – za lepši dan

Oblikuj foto adventni koledar z nepozabnimi drobnimi trenutki, ki se skrivajo za vsakim okencem. Naš adventni koledar zagotovo polepša dan. Naj bo odštevanje do božiča edinstveno! Podariš ga lahko tudi osebi, s katero imaš veliko skupnih spominov ali pa ga oblikuješ povsem zase, za spomin na pretekle dogodke, ki se jih želiš spominjati. Za vsakim okencem lahko skriješ še dodatno fotografijo, za naslovno stran pa le izberi tisto pravo – najljubšo fotografijo!

Se ti je pripetilo, da so stari starši to leto zamudili prvih nekaj mesecev novega družinskega člana? Pošlji jim posebno darilce s fotografijami, shranjenimi na koledarju. Izberi fotografije, za katere veš, da jim bodo všeč, dodaj osebno sporočilo – da bo adventni koledar še bolj oseben.

Adventni koledar s kinder® ali Ferrero čokoladicami

Adventni koledarji, ki jih poznamo in jih imamo radi, so tisti, ki vsak dan do božiča razveseljujejo s sladkimi dobrotami. Preskoči običajne adventne koledarje in si letos privošči čisto svojega – personaliziran adventni koledar! Naše čokoladne koledarje lahko prilagodiš povsem po svoji želji, izbiraš pa lahko med sladkimi dobrotami proizvajalcev kinder® ali Ferrero.

Razveseli najmlajše in jih preseneti z osebnim adventnim koledarjem s čokoladicami kinder®. Za naslovno stran adventnega koledarja izberi poljubno fotografijo po svoji izbiri; prisrčen portret malčka, družinskega ljubljenčka ali morda risbo, ki so jo narisali najmlajši. Možnosti je neskončno in kreativnost ne pozna meja!

V kolikor želiš podariti še bolj posebno darilo, potem je naslednja izbira nalašč zate. Adventni koledar s čokoladnimi jajčki kinder® Surprise. bo razveselil tako velike kot male.

Ne dovoli, da se z adventnimi koledarji zabavajo le najmlajši! Podari posebni osebi darilce – adventni koledar napolnjen s Ferrero pralineji in obljubimo ti – vsak dan se bo spomnil/a nate.

Sprednjo stran koledarja lahko prilagodiš tudi svojemu domu – ustvari nekaj, kar ustreza barvam tvoje notranje opreme, dodaj svoj najljubši citat iz božičnega filma ali izberi najljubšo fotografijo – adventni koledar lahko postane tako tudi čudovita dekoracija – na steni ali knjižni polički. Ustvari svojo mojstrovino preko spleta, mobilne aplikacije ali preko našega foto program CEWE Fotosvet. Izdelava lastnega osebnega čokoladnega adventnega koledarja še nikoli ni bila enostavnejša!

Adventni koledar z lastnim polnilom

Zakaj ne bi svojega adventnega koledarja napolnil/a zdrobnimi darilci? Ne glede na to, ali gre za veganske dobrote, sladkarije, slane prigrizke, igrače ali majhne kozmetične izdelke, lahko ustvariš prav poseben adventni koledar z lastnim polnilom. Ustvariš pa lahko tudi poseben koledar s fotografijo svojega hišnega ljubljenčka.

Kakšen adventni koledar boš torej ustvaril/a letos?

Upamo, da smo te navdihnili z idejami za ustvarjanje adventnega koledarja. Ne glede na to, ali se odločiš za osebni čokoladni adventni koledar, foto adventni koledar ali napolniš adventni koledar z lasnim polnilom – za vsakog se najde prava izbira, ki nariše nasmeh. Ne pozabi deliti svojih adventnih koledarjev z nami: na Facebook ali Instagram profilu, tako da nas označiš s @ceweslovenija!

Veselo ustvarjanje!

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply