Motivacijska CEWE FOTOKNJIGA

CEWE Fotoknjiga je mesto, ki vsebuje vse najlepše spomine, pomembne dogodke in nepozabne trenutke ter je čudovit način za zbiranje majhnih podrobnosti, ki so v življenju največ vredne. Oblikuj personalizirano motivacijsko fotoknjigo zase ali pa obdari svoje najdražje s tem popolnim vodičem za življenje, h kateremu se vedno znova lahko vračaš.

Zbrali smo 5 idej za inspiracijo pri oblikovanju motivacijske fotoknjige, ki te bodo zagotovo navdušile.

Pogovori se s svojimi najbližjimi

Na podlagi pogovora z najdražjimi, lahko morda izveš kakšno modrost ali rek, ki si ga moraš nujno zabeležiti. Babice in dedki so še posebej poznani po življenjskih modrostih, a priporočamo ti, da se pogovoriš tudi z ostalimi člani družine in s prijatelji, o stvareh, ki jih veselijo, inspirirajo ali pomagajo prebroditi težke trenutke.

Ob tem je to tudi popolna priložnost za obujanje spominov in debato o skupnih trenutkih, ki te morda lahko inspirirajo, da napišeš kratek tekst, citat ali dodaš kakšno staro fotografijo na strani fotoknjige.

Poslušaj ljudi, ki te inspirirajo

Razmisli o znanih osebnostih, ki te navdušujejo in inspirirajo, pomisli na nekatere izmed njihovih najbolj znanih trenutkov. Potem ko slišiš, kaj vse so premagali in kakšna sporočila in nasvete delijo s svetom, morda dobiš idejo za izjemen citat, ki ga lahko zapišeš v fotoknjigo. Največji in najbolj znani govori v zgodovini so bili prelomni in so oblikovali generacije. Zabeleži si del govora, ki ti je najbolj všeč, te motivira in se dotakne tvojega srca.

Vključi fotografije, ki te razveselijo

Glavna prednost fotoknjige je seveda to, da lahko vključiš lastne fotografije in vsi vemo, da so fotografije čudovit način oživljanja srečnih spominov in opomin na vse, kar ti veliko pomeni. Preglej svoje fotke in izberi par zares posebnih, ki te zmeraj nasmejijo in razveselijo. Lahko gre za spomin iz super počitnic ali ljubljeno osebo ujeto v posebnem trenutku.

Izkoristi moč nasmeha

Če pravijo, da je nasmeh dober za dušo, potem že mora biti res. Med oblikovanjem motivacijske fotoknjige, se poskusi spomniti na trenutke in stvari, ki so ti tekom življenja prikradle nasmeh na obraz. Pri tem ne mislimo samo na nasmešek, ampak smeh od srca. Ni nujno, da gre za poseben citat ali šalo, morda bo dovolj samo zapis ‘vožnja s kolesom po Amsterdamu’, da te opomni na skupni spomin, ki te bo nasmejal do srca. Inspiracijo lahko zagotovo najdeš med pregledovanjem fotografij na telefonu – lastnih ali tistih, ki so ti jih posredovali prijatelji ali ljubljena oseba.

Sreča, sreča in sreča

Citate, ki navdihujejo in ohrabrujejo lahko zelo enostavno najdeš na internetu. Uporabi tiste, s katerimi se strinjaš, poosebiš in te inspirirajo. Za ozadje teksta pa lahko uporabiš fotografijo, barve ali kaj še kreativnejšega, kar najdeš v fotoprogramu.

Ko v fotoknjigo dodajaš fotografije in tekst – seveda v fotoprogramu „CEWE Fotosvet “, imaš popolno svobodo oblikovanja strani. Vsekakor razišči vse možnosti za urejanje, kot so kliparti, ozadja in okvirji, ki naredijo tvojo fotoknjigo še bolj posebno in unikatno – zate ali kot darilo.

Želiš svoje najljubše fotografije, citate in modrosti vedno imeti pred očmi? Poleg fotoknjige si lahko oblikuješ tudi unikaten motivacijski CEWE fotokoledar. Zberi 13 najljubših citatov in fotografij, ter se ispiriraj, nasmej ali ohrabri vsak dan znova!

Lana Briški si je oblikovala krasen motivacijski CEWE fotokoledar, ki ga je delila z nami. Hvala za fotko, Lana!

Super popust na vse koledarje

Izkoristi našo trenutno akcijo in naroči kateri koli stenski ali namizni CEWE fotokoledar z 20% popusta, ob vnosu kode „VSIKOLEDARJI“ v zadnjem koraku naročila!

Že imaš svojo CEWE FOTOKNJIGO in CEWE fotokoledar?

Veseli bomo, če ju deliš z nami – označi nas na Facebook ali Instagram profilu.

O avtorju Prikaži vse članke

Maša Benedik

Leave a Reply