Zmagovalec natečaja za najlepšo fotoknjigo 2017

finale natečaja za najlepšo CEWE FOTOKNJIGO 2017

Že od septembra 2017, ko se je začel natečaj za najlepšo CEWE FOTOKNJIGO leta 2017, nestrpno pričakujemo kdo bo zmagovalec. V petek, 25. maja 2017, je bila zaključna prireditev natečaja in žirija je izbrala zmagovalca.

Slavnostna prireditev je potekala v prijetnih prostorih hotela Radisson Blu v Ljubljani. Na natečaj je bilo prijavljenih 98 CEWE FOTOKNJIG, v finale pa se je uvrstilo 14 finalistov. Vse fotoknjige so bile vrhunsko oblikovane in žirija je imel nelahko delo.

https://www.sonchek.com/

Prijetno večerno druženje, ob zvokih klavirja, na katerega je ubrano igral Nejc Škofic ob petju Line Rahne, sta povezovala Špela Močnik in Boštjan Romih.

https://www.sonchek.com/

Letos si je laskavi naslov zmagovalec natečaja za najlepšo CEWE FOTOKNJIGO 2017 prislužila Sara Rogel s fotoknjigo Božična Praga. Zmaga na natečaju ji je prinesla potovanje za dve osebi na otok Tenerife s turistično agencijo Sonček

.https://www.sonchek.com/

Zmagovalki iskrene čestitke, prav tako vsem udeležencem finala in tistim, ki se finala niste udeležili. Zahvaljujemo se vam za udeležbo in trud, ki ste ga vložili pri oblikovanju CEWE FOTOKNJIG.

Pripravili smo tudi video povzetek večera:

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply