Različne vrste fotokoledarjev – katerega izbrati?

Ustvari personaliziran CEWE fotokoledar – pomagal ti bo pri boljši organizaciji, popestril tvoj dom in ti polepšal vsak dan, ko boš na straneh koledarja lahko občudoval/a svoje fotografije.

Ne veš kakšen koledar naročiti? Pokukaj med naše ideje:
v tem zapisu ti bomo pomagali raziskati našo široko paleto koledarjev, predstavili razlike med papirji, razkrili pa bomo tudi uporabne možnosti za organiziranje obveznosti doma in v svojem delovnem okolju.

» Izkoristi posebno ugodnost do konca oktobra – vpiši kodo VSIKOLEDARJI in naroči katerikoli CEWE FOTOKOLEDAR z 20% popustom.

Fotokoledar kot darilo

Če želiš oblikovati personalizirani koledar za svoje bližnje, potem se boš tega verjetno lotil/a premišljeno. Naši koledarji so iz več razlogov čudovito darilo; oblikuješ jih lahko s številnimi oblikovalskimi predlogami, poleg kakovostnega tiska pa ponujajo še veliko več – saj je to prav posebno darilo, ki tvoje najdražje kar celo leto razveseljuje s spomini.

Fotokoledarji za lažjo organizacijo

Personaliziran fotokoledar je odličen način, da se organizirate doma, v šoli ali na delovnem mestu. Pri številnih obveznostih se kaj hitro zgodi, da na katero izmed njih tudi pozabimo. Oblikuj družinski CEWE planer ali pa z novim planerjem za zapisovanje vseh aktivnosti in obveznosti preseneti svoje sodelavce v pisarni.

Planer za družino

Vsak dom potrebuje svoj kuhinjski koledar, ki je zelo uporaben in je ravno prave velikosti; dovolj majhen, da ga obesiš in popestriš kuhinjo in ravno prav velik, da ima dovolj prostora za vpisovanje vseh pomembnih obveznosti.

Letni planer se prilega v vsak dom, saj je to popoln način, da imaš pred seboj celo leto pomembnih datumov in praznikov, združenih na enem mestu! Zate imamo široko paleto oblikovalskih predlog, ki jih lahko uporabiš pri oblikovanju in prilagodiš svojim željam. Na voljo v velikosti A3.

Družinski planer na akrilnem steklu je poseben in odličen način, da so obveznosti celotne družine vidne in hitro dostopne. Uporabljate ga lahko znova in znova! Material iz akrilnega stekla je izredno priročen: po opravljenih obveznostih ga enostavno očistite in na koledar napišete nove opombe.

Planer za pisarno

Bodi organiziran/a v stilu in vnesi kanček osebnosti na svojo delovno mizo z enim od naših namiznih koledarjev, ki so na voljo tako v ležečem panoramskem kot v pokončnem kvadratnem formatu. Na sestankih boš imel/a vpogled na vse pomembne datume, spomini na koledarju pa bodo poskrbeli, da se vsak dan malo nasmehneš.

Če si želiš več prostora za vpisovanje, potem je ena od možnosti tudi stenski planer koledar. V tem primeru lahko vsak mesec razporediš na dve strani, tako da je na spodnjem delu več prostora za vpisovanje dnevnih obveznosti, na zgornjem delu pa lahko predstaviš čudovito fotografijo po želji – svojo družino, ujet trenutek v naravi ali spomin s hišnim ljubljenčkom.

Fotokoledar kot stenska dekoracija

Če si želiš fotokoledar, ki bo navdušil vse, ki bodo obiskali tvoj dom in vstopili v prostor, potem izberi enega od naših stenskih koledarjev, vstavi čudovite pokrajinske fotografije in koledar bo kaj hitro postal prava umetniška in osupljiva stenska dekoracija!

Naši stenski koledarji so spiralno vezani in so na voljo v pokončnem ali ležečem formatu, v velikostih A2, A3, A4 in A5.

 

Na voljo sta tudi dve velikosti kvadratnih stenskih koledarjev: XXL (45 x 45 cm) in kvadraten stenski koledar (30,5 cm x 30,5 cm).

Vrste papirja fotokoledarjev

Če si se odločil/a za izdelavo enega od naših personaliziranih stenskih koledarjev, potem te med procesom naročanja čaka tudi izbira ene od naših štirih visokokakovostnih vrst papirja. Vsak ima svoje lastnosti in prednosti, zato je pomembno, da ga izbereš glede na svoje želje in potrebe.

  1. Digitalni tisk mat: Mat papir bo tvoj koledar popestril z mat delnim leskom in z visokokakovostnim digitalnim tiskom, na papirju z gramaturo 250 g/m².
  2. Digitalni tisk premium mat: za svež in umetniški pridih – primerna izbira papirja za črno-bele fotografije. Z visokokakovostnim digitalnim tiskom na 260 g/m² papir je to tudi najboljša možnost, če želite na svoj stenski koledar še kaj dopisati, saj ta izbira dopušča pisanje, brez da bi se pisalo razmazalo! Kot nalašč za stenske koledarje, ki so stenski okras in planer obenem in super izbira za ljubitelje umetniških koledarjev.
  3. Digitalni tisk sijaj: papir z visokim sijajem bo tvoj koledar še dodatno popestril z živahnimi barvami, z visokokakovostnim digitalnim tiskom na papirju gramature 250 g/m². UV sijajni premaz papirju doprinese razkošno debelino, ki fotografijam doda globino in kontrast – kot nalašč za barvito jesensko, poletno ali pokrajinsko fotografiranje.
  4. Fotopapir sijaj: izjemna in elegantna izbira papirja, z visokokakovostnim tiskom na fotopapir gramature 230 g/m² bo tvojim fotografijam dodala poseben pečat, tako na otip kot tudi na izgled. Odlična izbira za dekorativni stenski koledar za katerega želite, da resnično izstopa.

Izberi poljuben začetni mesec koledarja

Ko ustvariš CEWE fotokoledar, le-ta ni omejen na koledarsko leto od januarja do decembra – začetni mesec koledarja izbereš po želji! V svoj koledar lahko vključiš tudi vse praznike, naša programska oprema pa je opremljena tudi z možnostjo »Moji vnosi« – v koledar lahko kadarkoli dodaš svoj vnos za določen datum, kot je rojstni dan in drugo; le-ti bodo shranjeni in vedno na voljo za vse koledarje, ki jih boš oblikoval/a tudi v prihodnosti.

Kje naročiti svoj fotokoledar?

CEWE fotokoledar lahko naročiš v le nekaj klikih preko spleta na cewe.si, preko foto programa CEWE FOTOSVET ali preko aplikacije (na voljo za Androide in iPhone).

» Prenesi brezplačen foto program TUKAJ.

» Prenesi aplikacijo CEWE FOTOSVET za svoj telefon tukaj: Android, iPhone.

Deli z nami na našem Instagram ali Facebook profilu vse svoje čudovite CEWE fotokoledarje, ki jih boš oblikoval/a, tako da nas označiš @ceweslovenija.

Namig: fotokoledar je lahko tudi čudovito darilo v prihajaočih praznikih. 😊

Želimo ti veliko zabave pri naročanju!

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply