Pričarajte si velikonočno vzdušje

Tokrat predstavljamo 7 idej kako pričarati velikonočno vzdušje za mizo.

1. Določite barvo, ki bo zaznamovala vaše letošnje velikonočno vzdušje

Pomladni odtenki barv bodo vnesli sonce in dobro voljo med povabljene. Izbirajte med odtenki, ki se med seboj lepo ujemajo. Zelo priljubljena je rumeno-zelena kombinacija in zeleno-vijolična, seveda pa je prav, da svoji domišljiji pustite prosto pot in izberete kombinacijo po svoji želji.

2. Kartice z imeni

Da bo sedežni red urejen, na vsak krožnik namestite kartico z imenom povabljenca.

3. Čestitke s fotografijami

Povabljencem lahko podarite čestitko s fotografijo. Na kreativen način jim boste zaželeli lepe praznike, hkrati pa bodo domov odnesli lep spomin.

4. Vrečka za pribor

Vašo velikonočno mizo bo popestrila vrečka za pribor, na katero lahko napišete sporočilo za povabljene ali pa jim zaželite `dober tek`. Vrečko enostavno lahko izdelate tudi sami, izberete papir in pri robovih zalepite ali zašijete. Vstavite lahko še ujemajoč vzorec na serveti pod priborom in tulipan.

5. Šopek tulipanov

Nepogrešljiv dodatek na vsaki velikonočni mizi – šopek tulipanov. S prelepimi barvami dodajo vaši velikonočni dekoraciji piko na i. V kolikor se boste odločili za rumeno-zeleno dekoracijo, lahko dodate tudi takšne barve šopka. Lepo pa bodo izgledali tudi tulipani v pastelno vijoličnem odtenku. Vedno pa se lahko odločite za klasiko v rdeči barvi.

6. Fotografije družine in prijateljev

Da bo družinsko srečanje še bolj zabavno, lahko na mize postavite okvirje ali fotoknjige s fotografijami družine in prijateljev.

7. Velikonočni zajček s fotografijo za najmlajše

Preprosto, a hkrati lepo darilo, ki ga lahko postavite kot presenečenje na mesto, kjer sedijo najmljaši. Veselje zagotovljeno!

Recepte in dobrote prepustimo vam! Pa prijetno ustvarjanje!

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply