Nazaj v šolo – personalizirane šolske potrebščine

Poletje je poskrbelo za nešteto čudovitih novih dogodivščin, september pa prinaša svež val dogodkov. Eden izmed njih je zagotovo prvi šolski dan, ko se bodo šolarji veselo podali med šolske klopi. Da bo veselje ob pričetku šole še večje in učenje še lažje, vam predstavljamo nekaj naših izdelkov za zares unikatne šolske potrebščine in popestritev šolskih dni.

Ne glede na to, ali imate doma prvošolčka ali že starejšega šolarja, je nakup potrebščin lahko stresno opravilo. Da letos ne bo tako, lahko stvari za šolo krasijo prelepe fotografije, ki vas bodo spominjale na nepozabne poletne trenutke, ki ste jih preživeli skupaj. Vaše šolarje seveda vključite v proces naročanja – naj vam pomagajo in izberejo svoje najljubše fotografije, saj se bodo tako počutili prav posebno in se veselili šolskega leta z novimi in unikatnimi potrebščinami.

Dodaten plus: šolske potrebščine z lastnimi fotografijami se bodo razlikovale od klasičnih in bodo edinstvene, zato jih bodo šolarji lažje ločili od drugih in hitreje našli. Nič več izgubljanja in pozabljanja stvari v šoli!

1. Personaliziran zvezek z najljubšo fotografijo

Da bo učenje še lažje! Črtni ali brez črt, z najljubšo fotografijo in eno od oblikovalskih predlog. Na voljo s spiralno vezavo ali klasično knjižno vezavo. Nedvomno bo ta zvezek eden ljubših zvezkov vašega šolarja.

2. Aluminijasta steklenička za vodo

Priročna spremljevalka za športne aktivnosti ali za vsak dan. Natis poljubne fotografije na aluminijasto stekleničko, izdelek izpopolni in vaš šolar ne bo več pozabil na zadosten vnos tekočine preko dneva.

3. Posoda za malico

In malica bo kar na enkrat še bolj okusna! Izberite fotografijo, ki bo vašim šolarjem polepšala dan. Posoda v rdeči, modri ali rumeni barvi, z dvema plastičnima sponkama, iz jedilne plastike, bo nepogrešljiv dodatek k šolski torbi.

4. Foto nalepke

Pogosto se zgodi, da šolarji med seboj ne ločijo delovnih zvezkov, saj vsi izgledajo enako. Razlikujte delovne zvezke s foto nalepkami, ki so praktične, obenem pa tudi izjemno popestrijo izgled zvezkov. Naj si vaši šolarji sami izberejo motive za nalepke – vse od prijateljev, pokrajin, smešnih in zabavnih motivov pa do fotografij hišnih ljubljenčkov. Foto nalepke so na voljo v kompletu po 4, 8 ali 16 sličic.

5. Fotoskodelica za dobro jutro

Toplo mleko iz najljubše fotoskodelice bo šolarjem narisalo jutranji nasmeh. Fotografija po želji na različnih vrstah skodelic je prav posebno darilo, ki šolarjem polepša še tako zaspano jutro.

6. Planer za družino

Organizacija za celo družino! Zabeležite vse pomembne dogodke na enem mestu – na družinskem stenskem planerju na akrilnem steklu. Vsak družinski član lahko izbere svojo fotografijo, nastavite pa tudi število stolpcev, kamor vsak vpisuje svoje obveznosti. Na planer lahko pišete ter kasneje že opravljene obveznosti izbrišete in dodate nove.

Vašim šolarjem želimo čudovit prvi šolski dan in uspešno šolsko leto!

Oglejte si še ostale foto izdelke v naši ponudbi. Nedvomno boste našli nekaj za svojega šolarja. In tako se novo šolsko leto lahko začne!

O avtorju Prikaži vse članke

Maša Benedik

Leave a Reply