Naša nova ponudba fotografij v retro duhu

Kaj vse prinašajo fotografije v stilu Polaroid?

Spet je nastopil čas, ko so postale ponovno priljubljene kvadratne fotografije z odsevom instantnih podob. Najbrž Američan Edwin Herbert Land, izumitelj polaroidnega fotoaparata, ki se je razširil v 40. letih prejšnjega stoletja, niti ni slutil, da bo po več kot pol stoletja prišlo do ponovnega navdušenja za polaroidne fotografije. Naj spomnimo, da Landov polaroidni fotoaparat omogoča razvijanje filma v samem fotoaparatu in to samo nekaj sekund po fotografiranju, zato lahko fotografije takoj delite z vašimi prijatelji in tako najlažje ohranite spomin na najlepše čase.

Tudi če nimate polaroidnega fotoaparata, lahko vašo zbirko fotografij dopolnite s fotografijami v stilu Polaroid. Na to smo mislili pri podjetju CEWE, zato smo nekaj postorili tudi za vrnitev fotografij z retro pridihom v vaš vsakdanjik. Tako boste lahko potovali skozi čas in imeli fotografije v stilu Polaroid tudi brez polaroidnega fotoaparata.

Odkrijte ustvarjalne ideje za vaše fotografije s počitnic ali vsakodnevnih posnetkov natisnjene v stilu Polaroid. Te fotografije so lahko neprecenljiv in ustvarjalen element domačih sten polnih spominov, podarite pa jih lahko tudi kot darilo v posebej za to oblikovani škatlici.

8_dm_fotoservice_polaroids

  1. nasvet – fotografije v stilu Polaroid kot dekoracija

S fotografijami v stilu Polaroid lahko na stenah vašega doma pričarate prave umetnine. Na steno jih lahko pritrdite z okrasnimi lepilnimi trakovi ali žebljički in ustvarite različne oblike: srce v vaši spalnici, božično drevo kot del božične okrasitve, s čimer polepšate vaš dom. Fotografije s poletnih počitnic, rojstnodnevnih zabav ali poroke skupaj s pomočjo lepilnega traku ali pisanih žebljičkov prinašajo izvirno dekoracijo v vaš dom brez puščanja sledi na steni.

           Polaroid_Wand_Gruen              vianočny-stromček-Recovered

Job_5697

  1. nasvet – fotografije, ki spominjajo na brezkončne potepe

S fotografijami s potovanj okoli sveta lahko oblikujete stenski kolaž, ki ima poseben čar in v vaš dom prinaša vonj po potovanju. Kot nalašč za to je zemljevid sveta, kamor lahko prilepite fotografije obiskanih dežel in tako nastane osupljiv kolaž fotografij. Fotografije s potovanj lahko prinesejo v vaš dom vonj po sivki, prijeten morski veter, svež gorski zrak, vonj svežih pomaranč in še mnogo več. Vaša mojstrovina je končana in pred seboj imate takoj pogled na cel svet.

 

3. nasvet – za bolj igrivo podobo vaših domačih sten

Zbirka fotografij na steni vašega doma dobi s fotografijami natisnjenimi v Polaroid stilu povsem novo podobo, ki vas zapelje v prijeten svet spominov. Oblikujte izvirne okvirje za vaše fotografije. Ponujamo vam nekaj nasvetov, kako lahko na igriv način obesite vaše izbrane fotografije. Fotografije sčasoma lahko tudi zamenjate in vaša stena bo vedno polna svežih spominov.

Kovinska mreža kot okvir

^9F6E059A0F6227070532409FFCC3A7164644668DBAC85CF3A7^pimgpsh_fullsize_distrPajčevina iz vrvice in fotografij

stena-snurka

Lesen okvir z vrvicami in ščipalkami

11.03

Fotografije zalepljene z okrasnim lepilnim trakom

14.01.13_0096_ret Stenski koledar z beležko malo drugačefoto-koledar

Raznovrstnost in vaš igriv duh

foto-nastenka

Sreča ali fotografije na vrvici

foto_na_snurke

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply