Nagradna igra – Adventni koledar

Tudi letos smo se odločili, da bomo v predprazničnem času do božiča vsak dan podarili majhne pozornosti vsem vam, ki se boste prijavili v nagradno igro in boste z malce sreče izžrebani.

Kdor se je nagradne igre udeležil že lani, bo zadevo že dobro poznal. Pravila ostajajo enaka:

Vsak dan sproti odprete okence v adventnem koledarju in pokukajte za katero nagrado se lahko potegujete. Dovolj je, če izpolnite prijavnico (vpišete ime in priimek, naslov, elektronski naslov in telefonsko številko) in vaša prijava bo uvrščena v žrebanje. Žrebanje bo potekalo vsak naslednji dan, izžrebanci bodo objavljeni na naši Facebook strani, obveščeni pa bodo tudi po elektronski pošti. Nagrade bodo prejeli po pošti ali elektronski pošti.

Pomembno je, da se vsakič, ko se želite udeležiti žreba, prijavite. Če se prijavite 1. decembra, prijava ne bo veljavna tudi 2. ali 3. decembra itd.. Dostop do adventnega koledarja najdete na naši spletni strani.

Okenca adventnega koledarja bomo odpirali od 1. decembra do 24. decembra 2016.

Pridružite se nam in pričarajte si čarobni adventni čas z majhnimi presenečenji.

Vsem želimo veliko sreče pri žrebu

Vaša ekipa
CEWE

advent_kol_2016

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Matija

Glava, duša in srce CEWE-ja v Sloveniji. Že približno deset let ambiciozen ljubiteljski fotograf, ki rad izkoristi vsako priložnost in izgovor, da prime fotoaparat v roke.

Leave a Reply