Podarite darilo velikega formata

cewe-stenski-dekor

Podarite velike fotografije na različnih materialih

Še vedno ne veste, kaj bi najdražjim podarili ob prihajajočih praznikih? Podarite spomine na velikih formatih. Za vaše fotografije ponujamo nekaj najboljšega. Pobrskajte po svojih zbirkah fotografij in pričarajte iz svojega doma pravo galerijo. Vaši najdražji si zaslužijo portret v žlahtni podobi. Oblikujte svoje najljubše fotografije na fotoplatnu, penasti podlagi, lesu, aluminiju ali akrilu.

razlicni-materiali-slik

Bi radi podarili fotoplatno v posebej pripravljeni škatli? Za vas smo pripravili nasvete, kako na poseben način zaviti fotoplatno ali kakšno drugo večjo sliko.

Prijeten na dotik

Bi radi podarili kaj rustikalnega? Izberite foto na lesu. Pri fotografiji na lesu je naravna struktura lesa lepo vidna, saj ima rastoč les nenadomestljivo teksturo in toplo barvno osnovo. Na les direktno natisnemo fotografijo po standardih FSC® certifikata. Izdelek je na voljo v devetih velikostih, od 20 x 20 cm do 80 x 80 cm.

foto na lesu

Fotoposter premium

Če želite, da bo fotografija videti še prav posebna, izberite fotoposter premium. Izbirate lahko med petimi vrstami kakovostnega papirja: sijaj, mat, biser, svila ali premium art.

premium-poster

Okvirjanje

Bi radi prikazali svoje XXL posterje v pravi luči? Za vašo notranjo ureditev so na voljo trije različni stili okvirjanja – klasičen, moderen ali rustikalen. Izberite tistega, ki lepo poudari lepoto vaših fotografij.

okvirjanje-cewe-fotografij

Večdelne slike

Večdelne slike ponujajo pravi vrhunec razstavljanja slik. Izberete lahko dvo-, tri-, štiri- ali celo šestdelno sliko, kjer so posamezne slike med seboj oddaljene približno 3 cm. Kot večdelne slike lahko razstavite fotoplatna, XXL posterje, foto na penasti podlagi, foto na aluminiju, foto za akrilom in galerijski tisk.

vecdelne-slike-cewe

Oglejte si video CEWE stenskega dekorja.

Očarajte najbližje in jim podarite fotografijo v žlahtni podobi.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

2 komentarjevDodaj komentar

 • Hi !

  Zanimam me kako je z povečavo digitalne fotografije, ki ima resolucijo cca 8M pixlov na ‘plakat’ velikosti 50cm x 150cm. Je slika po taki povečavi sploh še dovolj ostra ? Kakšne so vaše izkušnje s tem ?

  Hvala in lp,
  Milan

  • Pozdravljeni,

   na naši spletni strani pišemo, da za posterje velikosti 50 x 150 cm priporočljiva ločljivost fotografije 4,7 MP, oziroma 1290 x 3830 pik. Več o tem najdete na tej povezavi: http://www.cewe.si/stenski-dekor/xxl-poster.html (kliknite na spodnji zavihek “Format”).
   Priporočamo pa tudi, da pri naročilu izdelka upoštevate naše smeške v zeleni, rumeni in rdeči barvi, ki so tudi dober pokazatelj kakovosti fotografije za izdelavo.

   Z dobrimi željami,

   Maša

Leave a Reply

Vaš e-mail naslov ne bo objavljen. Polja, ki je potrebno izpolniti so označena z *