Kreativna ideja za dekoracijo z retro fotkami

Retro fotke dajejo pridih preteklosti, obenem pa so izjemno vsestranske in priročne za uporabo na različne načine. Z našimi fotografijami Art lahko kreativnosti in idejam pustite prosto pot. Obstajajo številni filtri, okvirji in kliparti, s katerimi lahko oblikujete svoje fotografije. Naročite jih lahko prek spleta na naši strani ali tudi prek CEWE naprav za takojšnji natis po različnih poslovalnicah po Sloveniji (DM, Müller, Big Bang, E. Leclerc Ljubljana in Maribor, Foto Beseničar). Retro fotke lahko naročite v paketu po 16, 24 ali celo 32 kosov, zraven pa dobite tudi priročno škatlico.

Svojim idejam pa lahko pustite prosto pot tudi s postavitvijo fotografij v vašem domu. Tokrat predstavljamo kreativen način, kako razporediti retro fotke in jih izpostaviti na vaših stenah.

Potrebujete:

  • trd karton (različne dimenzije) ali trša plošča iz poljubnega materiala
  • debelejša barvna nit
  • retro fotke
  • barvni sprej oz. poljubna barva in čopič
  • sekundno lepilo
  • škarje
  • ravnilo

Izdelava je preprosta:

Najprej je potrebno prebarvati kos kartona s poljubno barvo. Nato iz preostalega kartona izrežite enako velike kartončke kvadratne oblike. Pomagajte si z ravnilom in škarjami. Potem uporabite barvno nit in jo ovijte okoli vsakega kvadratnega kartončka, na zadnji strani pa kartončke skupaj z nitjo prilepite s sekundnim lepilom na večji obarvan karton. Tako – vaša mini galerija za retro fotke je pripravljena. Sedaj manjkajo le še fotografije. Namestitev je preprosta. Vsako izmed retro fotk preprosto zataknite za nit, kvadratni kartonček pa je tako lepa podlaga za fotografijo. Nato tablo obesite na poljubno steno.

 

Takšna mini galerija bo nedvomno vnesla nekaj svežine v vaš dom, obujanje spominov s fotografijami pa bo nadušilo tudi vaše bližnje. Odločitev je vaša: tablo lahko postavite pokončno ali ležeče.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply