Februarski nagrajenci – CEWE FOTOKNJIGA leta

Drugi letnik natečaja za najlepšo CEWE FOTOKNJIGO se počasi bliža koncu – sedaj ko to pišem,  je še 12 dni časa, da prijavite svoje mojstrovine in se potegujete za super glavno nagrado. V mesecu Februarju ste nam zopet postregli s super knjigami in tudi ta mesec je žirija iskala knjige, ki imajo v sebi nekaj res posebnega.

Pa poglejmo, kako je odločala žirija:

Zmagovalec meseca februarja, ki za nagrado prejme zrcalno refleksni fotoaparat Canon 1300D z objektivom je:

SARA ROGEL – Božična Praga


Zmagovalec meseca februarja je simpatična fotoknjiga, ki nas popelje v Prago v času božičnih praznikov. Knjiga nam postreže z enostavnim ampak zanimivim dizajnom, kot tudi številnimi posrečenimi in izvirnimi fotografijami. Dobremu okusu da piko na “i” tudi nekoliko drugačna ampak posrečeno izbrana kombinacija pisav ter hudomušni komentarji. V knjigi si lahko ogledamo glavne znamenitosti Prage na zelo kratek in jedrnat način, pritegne pa tudi simpatičnost “glavnih junakov”. 🙂

 

Nagrada žirije, ki prejme 100 € kupon za CEWE fotoknjigo in sodelovanje v finalu:

MARIJA KORDIŠ – Siwa oaza v egiptovski puščavi


Tudi druga knjiga, ki je nagrajena ta mesec, je popotna knjiga, ki nas popelje v lepo oazo sredi Egiptovske puščave. Knjiga je zelo lepo in okusno oblikovana, barve so vsklajene, postavitve dovolj bogate in raznolike. Fotografije so lepo izbrane in odlično pripovedujejo zgodbo, ki nam jo avtorica podaja v bogatem besedilu. Lepo je izbrana tudi pisava besedila, češnja na torti pa so naslovi, ki močno spominjajo na arabsko pisavo in dajo knjigi še več lokalnega značaja. Super. 🙂

Iskrene čestitke obema nagrajenkama, veselimo se srečanja z vama v finalu. Vse ostale pa vabimo, da se tudi vi pridružite natečaju z vašo CEWE fotoknjigo in se potegujete za bogate nagrade – čas se počasi izteka.

Partner natečaja:

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Matija

Glava, duša in srce CEWE-ja v Sloveniji. Že približno deset let ambiciozen ljubiteljski fotograf, ki rad izkoristi vsako priložnost in izgovor, da prime fotoaparat v roke.

Leave a Reply