Božične voščilnice z lastnimi fotografijami

osebne voščilnice

Neosebne voščilnice so preteklost. S CEWE voščilnicami lahko pošljete osebne božične voščilnice vsem sorodnikom in prijateljem.

osebne božične voščilnice

Komplet desetih voščilnic

Oblikujte posebne voščilnice ob prihajajočih praznikih. Vse voščilnice so zasnovane tako, da jih lahko enostavno in lepo oblikujete ter napišete lastno besedilo. Voščilnice v kompletu lahko oblikujete z enakim ali različnimi motivi.

Voščilo v zvoku in sliki

V CEWE-jeve voščilnice lahko poleg lastnega besedila in fotografij dodate še voščilo v obliki zvoka in slike. Dodajanje videa v voščilnico je enostavno, vstavite ga tako kot fotografije, pri čemer se samodejno ustvari QR koda, ki omogoča ogled videa s pomočjo pametnega mobilnega telefona ali tablice. Voščilo bo še čustveno bogatejše.

voščilnica z videom

NOVO: voščilnice z zlatim, srebrnim ali prosojnim lakom

Nekateri elementi na voščilnici so posebej poudarjeni z različnimi barvnimi laki. Okraski so lahko poudarjeni s prefinjenim srebrnim lakom, mehkimi konturami prozornega laka, ali pa za svojo voščilnico izberete elegantno dodelavo v zlati barvi.

voščilnice z bleščečimi elementi

Ustvarjajte z božičnimi voščilnicami

Kaj narediti z božičnimi voščilnicami, ki jih prejmete domov? Oblikujte z njimi dekoracijo posebne oblike in tako boste pričarali v svojem domu pravo praznično vzdušje.

ustvarjanje z voščilnicami

Presenetite in obenem razveselite vaše najdražje z osebnimi CEWE voščilnicami!

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply