Adventni koledar s CEWE foto izdelki

Navdihi za ustvarjalne trenutke za vso družino

Največje veselje prinašajo pričakovanja. V adventnem času se lahko veselimo drobnih presenečenj, ki jih vsak dan prinese adventni koledar. Bodite ustvarjalni in razveselite najbližje z lastnoročno izdelanim adventnim koledarjem. Pri oblikovanju se pustite navdihniti z našimi ustvarjalnimi nasveti.

  1. nasvet: foto nalepke

Adventni koledar prinese v vaš dom božično vzdušje. S sprehoda v naravo prinesite nekaj vej in jih dajte v večjo vazo. Te bodo služile kot vaše adventno drevesce, ki ga lahko poljubno okrasite z malimi škatlicami, kamor nalepite nalepke portretov vaših družinskih članov ali foto nalepke drugih motivov.

škatlice s foto nalepkami kot adventni koledar (2)     Šablona za škatlice s foto nalepkami

  1. nasvet: adventni koledar s foto skodelicami

Škoda je, če skodelice, ki ste jih sami oblikovali, ostanejo položene v kuhinjski omarici. Obesite na steno barvne skodelice z vašimi priljubljenimi fotografijami. Pitje kave ali čaja iz skodelice s fotografijami skupnih in nepozabnih trenutkov bo za vaše najbližje še bolj prijetno. Vi najbolje veste, kako razveseliti tiste, ki jih imate radi.

Skodelice s fotografijami kot adventni koledar

  1. nasvet: papirnate vrečice z malico malo drugače

Adventni koledar lahko naredimo iz različnih predmetov. Uporabite praktične papirnate vrečice za malico in v nje dajte malenkosti, ki jih bo vsak vesel. Papirnate vrečice lahko pripnete na magnetno tablo skupaj s foto magneti.

Papirnate vrečke z magnetki kot adventni koledar

  1. nasvet: 24 prikupnih kapic s cofom bo osvojilo vaša srca

Adventni koledar lahko izdelate tudi v obliki prikupnih škatlic s fotografijami, ki so videti kot božične kapice. Izdelajte jih tudi vi in jih napolnite z majhnimi presenečenji.

Trikotne papirnate škatlice s cofki in fotografijami kot adventni koledar  Šablona za kapice s cofom in fotografijo

  1. nasvet: adventni koledar s fotografijami v stilu Polaroid

Oblikujte adventni koledar s svojimi fotografijami v stilu Polaroid. Adventni koledar v retro stilu popestri vsak dom.

Adventni koledar s CEWE fotkami v stilu Polaroid

  1. nasvet: CEWE adventni koledar z lastno fotografijo

Našo ponudbo CEWE koledarjev smo obogatili še z adventnim koledarjem s fotografijami, ki jih sami izberete. Napolnite 24 okenc s svojimi fotografijami. Veselite se vsak dan posebej po odprtju okenca v adventnem koledarju.

CEWE adventni koledar s fotografijami

Bodite ustvarjalni in adventni čas bo resnično čaroben!

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply