Voščilnice, ki prinesejo veselje

Oblikujte osebne božične voščilnice in pošljite veselje

Pošljite vašim najdražjim božične voščilnice, ki pričarajo nasmeh. Oblikujte osebno božično voščilnico z vašo najljubšo fotografijo.

Ponujamo vam nekaj koristnih nasvetov, kako oblikovati osebne CEWE voščilnice.

 CEWE voščilnice kot okras

Družinski portret

Božični čas je ravno pravšnji za delitev krasnih družinskih portretov z nekom, ki vam je posebej pri srcu. Posnemite nov družinski portret z božično dekoracijo, ki jo lahko v ta namen tudi predčasno postavite, fotografija bo dobila pravo praznično atmosfero.

CEWE božične voščilnice_portret družine

Voščilnice z bleščečimi elementi

Izberite CEWE voščilnice s posebnimi oblikovalskimi elementi. Poleg lastne fotografije in besedila lahko dodate lesketajoče se elemente z zlatim, srebrnim ali prosojnim lakom, ki dajo vašim voščilnicam krasen lesk. Površinska obdelava voščilnic z lesketajočimi se oblikovalskimi elementi je na voljo za klasične in XL voščilnice.

Voščilnice z bleščečimi elementi

Izberite vašo najljubšo ovojnico

Na voljo imate različne barvne ovojnice. Izberite vašo najljubšo in pričarajte še več prazničnega vzdušja. Izbirate lahko med ovojnicami rožnate, rdeče, modre, svetlo modre ali krem barve.

Barvne ovojnice in CEWE voščilnice

Dodajte video voščilo

Pošljite letos vašim najbližjim voščilnico z video posnetkom. V našem programu Moj CEWE FOTO SVET lahko v voščilnico, ki ste jo sami oblikovali, dodate tudi video posnetek. Ustvarila se bo QR koda in po skeniranju le-te s pametnim mobilnim telefonom ali tablico lahko video predavajte.

CEWE-voščilnice-in-QR-koda-za-video
Voščilnice kot okras

Kaj narediti z božičnimi voščilnicami, ki jih prejmete domov? Oblikujte z njimi dekoracijo v obliki božičnega drevesa in tako boste pričarali v svojem domu pravo božično vzdušje.

Voščilnice kot okras

Uživajte v ustvarjanju posebnih CEWE voščilnic in delite veselje z vašimi najdražjimi.

 

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply