24 okenc skriva 24 presenečenj

CEWE-jev adventni koledar

Adventni čas je poln prijetnih presenečenj in pričakovanj, ki vam ga bo zagotovo še polepšalo odpiranje okenc CEWE-jevega adventnega koledarja.

Za vas smo pripravili poseben adventni koledar, ki lahko polepša vaš vsakdan z zanimivim darilom. Za vsakim okencem se skriva privlačno darilo, ki bo razveselilo nekoga izmed vas.

Vsak dan sproti odprete okence v adventnem koledarju in pokukajte za katero nagrado se lahko potegujete. Dovolj je, če izpolnite prijavnico (vpišete ime in priimek, naslov, elektronski naslov in telefonsko številko) in vaša prijava bo uvrščena v žrebanje. Žrebanje bo potekalo vsak dan, izžrebanci bodo objavljeni na naši Facebook strani, obveščeni pa bodo tudi po elektronski pošti. Nagrade bodo prejeli po pošti ali elektronski pošti.

Pomembno je, da se vsakič, ko se želite udeležiti žreba, prijavite. Če se prijavite 1. decembra, prijava ne bo veljavna tudi 2. ali 3. decembra itd.. Dostop do adventnega koledarja najdete na naši spletni strani.

Okenca adventnega koledarja bomo odpirali od 1. decembra do 24. decembra 2015.

Pridružite se nam in pričarajte si čarobni adventni čas z majhnimi presenečenji.

CEWE adventni koledar

Naši partnerji:

Partnerji CEWE adventnega koledarja

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

3 komentarjevDodaj komentar

Leave a Reply