Zavijanje daril s fotografijami

darilne škatle s fotografijami

Bi radi svojim najdražjim podarili darilo na poseben način, pa ne veste kako? Pokazali vam bomo nekaj načinov, kako na privlačen način zavijte darilo. Poskrbite, da se veselje začne še preden odvijete darilo. Uporabite pri zavijanju daril fotografije, le-te takoj pritegnejo pozornost, hkrati naredijo darilo osebno. Tako podarite dve stvari hkrati – lep spomin in še tisto, kar ste zavili v darilni papir.

Zavijanje daril s fotografijami

Najprej na spletu naročite fotografije oseb, ki jih boste obdarili. Zavijte darilo v darilni papir. Naš nasvet: nevsiljiv in enostaven vzorec, kot so drobne pike, poudarijo videz fotografij. Dodajte še okrasni trak. Za doživetje posebnih vonjav, uporabite majhno smrekovo vejico. Izberite fotografijo in izrežite iz nje portret. Če imate luknjač z obliko, lahko preluknjate fotografijo v izbrani obliki.

darila s fotografijami in smrekovo vejico

Zavijanje daril s foto nalepkami

V naši ponudbi najdete tudi foto nalepke. Oblikujte foto nalepke s portreti oseb, ki bi jih radi obdarili. Nalepke izrežete v obliki darila in jo prilepite na darilo. Za še privlačnejše darilo, uporabite okrasne lepilni trak, lahko tudi kaj narišete.

foto nalepka na darilu

Zavijanje daril z mini fotografijami

Izberite več zanimivih fotografij oseb, ki jih želite obdariti. Z njimi oblikujte mini fotografije. Pasek fotografij, na katerem so tri fotografije, prilepite ali s pomočjo sponk/ščipalk pripnite na darilo.

mini fotografije pripete na darilni vrečki čaja

Zavijanje daril z retro fotografijami

Za vse tiste, ki imate radi retro stil, so na voljo retro fotografije. Izberite priljubljene fotografije in z njimi oblikujte retro fotografije, na katere lahko napišete tudi kratko besedilo. Prilepite jo na darilo, izberite še okrasen trak in takega darila bodo vsi veseli.

retro fotografija na darilu z okrasnim trakom

Naj vaša darila prinesejo dvojno veselje.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply