Shranite spomine iz vrtca ali šole

CEWE FOTOKNJIGA

Oblikujte CEWE FOTOKNJIGO s fotografijami iz šolskih klopi ali vrtčevskih igralnic

CEWE FOTOKNJIGA kot fotoknjiga vrtca ali šole je izvrsten način, kako ohraniti spomine in doživetja iz vrtčevskih in šolskih časov. Tako tudi nekaj let po končanem vrtcu ali šolanju oživijo zgodbe iz otroških igralnic, šolskih klopi, izletov ali šole v naravi in na vašem obrazu pričarajo iskriv nasmeh.

CEWE FOTOKNJIGE ponuja neomejene možnosti ustvarjalnega oblikovanja. S pomočjo našega brezplačnega foto programa Moj CEWE FOTOSVET lahko oblikujete izvirno fotoknjigo z lastnimi fotografijami in besedilom. Izbirate lahko med različnimi formati, vrstami papirja in vezav. Pri oblikovanju so na voljo številna ozadja, postavitve strani, okvirji in kliparti s katerimi popestrite videz vaše fotoknjige. V CEWE FOTOKNJIGO lahko vnesete tudi videe, ki jih po skeniranju QR kode predvajate s pomočjo pametnega mobilnega telefona ali tablice.

CEWE FOTOKNJIGO in druge CEWE foto izdelke lahko kjerkoli oblikujete in naročite tudi s pomočjo naše aplikacije CEWE FOTOSVET. Na voljo za iPhone, iPad ali Android.

Želite naročiti večje število CEWE FOTOKNJIG  za cel razred? Več informacij o posebni ponudbi za vrtce in šole najdete na brezplačni telefonski števili 080 17 71 ali nam napišete na info@cewe.si.

Preizkusite še druge izvirne foto izdelke iz naše ponudbe. Popestrite stene vrtca ali šole s fotografijami in posterji.

Retro fotografije v šoli

Poster v šoli

Poskrbite, da spomini iz otroštva ne bodo nikoli zbledeli.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply