Polepšajte sobo vašim malčkom

Izrezane fotografije otrok kot okraski na svetilki

Izvirni nasveti za preproste okraske iz fotografij

Tako malo je treba, da vašim malčkom okrasite in polepšate njihovo sobico. Le malo domišljije, kanček dobre volje, simpatične fotografije, pisan papir, okrasen lepilni trak in škarje.

Med družinskimi fotografijami poiščite najlepše posnetke vaših malčkov. Naročite jih lahko s pomočjo našega programa za naročanje Moj CEWE FOTOSVET ali na naši spletni strani.

S pomočjo šablone lahko izrežete fotografije v obliki srčkov, zvezdic ali cvetic.

Okrasek v obliki metuljčka

Fotografije v obliki zvezdic, cvetic, srčkov ali drugih oblik lahko prilepite na svetilko. Izrezane fotografije lahko prilepite na barvne trakove različnih dolžin in z njimi okrasite svetilko. Ustvarila se bo zanimiva igra med pronicajočo svetlobo in obešenimi fotografijami različnih oblik.

Fotografije otrok v obliki metuljčkov na svetilki

Izrezane fotografije otrok kot okraski v sobi

Okrasite steno sobe s fotografijami. Poigrajte se in oblikujte drevo ter na veje drevesa prilepite ali obesite fotografije vaših najmlajših. Ne pozabite dodati ptičje krmilnice, metuljčkov in manjših škatlic, kamor lahko shranite nekaj malenkosti.

Drevo s foto nalepkami otrok, kot okras otroške sobe

Fotografije kot okras v otroški sobi1

Otroške fotografije kot okras v sobi

Preizkusite naš samolepljiv stenski poster. Zalepite in odlepite ga lahko večkrat, zato lahko fotografije večkrat zamenjate.

Pri ustvarjanju vam želimo veliko zabave.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply