Pisano ustvarjanje za veliko noč

Velikonočni pirhi in pisani tulipani v travi

Vdahnite velikonočnim praznikom še več barv

Prazniki in praznovanja nam ponujajo veliko možnosti za ustvarjanje. Pomladni čas, ki prinaša žive barve, ponuja veliko navdihov za fotografiranje in ustvarjanje ročnih izdelkov. Tudi za velikonočne praznike smo lahko ustvarjalni, zato vam ponujamo nekaj nasvetov, kako si med velikonočnimi prazniki polepšate dom in popestrite čas z vašimi otroki in najbližjimi.

Foto nalepke

Foto nalepke so pri dekoracijah lahko zelo uporabne. Izberite vesele motive vaših družinskih članov ali prijateljev in z njimi polepšate različne papirnate dekoracije ali kozarčke.

Oblikuj foto nalepke

Foto nalepke nalepljene na darilih in velikonočna jajca

Velikonočna jajca v steklenem kozarčku in dva zajčka

Fotografije

Izberite fotografije in izrežite iz njih figurice v obliki zajčka ali velikonočnega jajca. Ko oblikujete okraske, jih obesite na vejice ali z njimi okrasite velikonočna jajca.

Naroči fotografije

Velikonočni okraski izrezani iz fotografij v obliki jajc obešeni na vejici

Velikonočna jajca z lastno fotografijo

Skodelice

Oblikujte praktično skodelico z vašimi fotografijami. Uživate lahko ob okusnem napitku ali skodelico uporabite kot dekoracijo.

Oblikuje skodelice

 Velika latte skodelica z lastno fotografijo s tulipani

Voščilnice

Spomnite se tudi na vaše najdražje v oddaljenih krajih in jih razveselite. Pošljite jim velikonočno voščilnico z vašimi fotografijami. Naš foto program za naročanje ponuja veliko velikonočnih oblikovalskih predlog.

Pošljite velikonočno voščilnico z udobja vašega doma s pomočjo naše aplikacije CEWE FOTOSVET za pametne mobilne telefone in tablice.

Oblikuj voščilnice

Velikonočne voščilnice z lastno fotografijo, tulipani in velikonočna jajčka

Pri ustvarjanju vam želimo veliko zabave.

 

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply