Nova različica foto programa Moj CEWE FOTOSVET 6.2.5.

s

Nekaj novosti, ki jih prinaša nov foto program

Pri našem podjetju vedno strmimo k izboljšavam foto programa in širitvi ponudbe naših izdelkov. Za vas smo pripravili novo različico foto programa Moj CEWE FOTOSVET 6.2, ki ponuja razširjeno ponudbo, kakor tudi nekaj izboljšav pri oblikovanju foto izdelkov.

Fotopapir premium mat

V izbor fotopapirjev smo dodali še eno različico fotopapirja. Poleg matne in sijajne različice boste lahko zdaj izbrali tudi fotopapir premium mat. Vrhunski fotografski papir premium mat preprečuje odsev, ščiti posnetke pred prstnimi odtisi in očara s žametnim videzom.

odprta knjiga s fotografijami z morja

Posebna dodelava platnic

Nekateri izbrani predmeti (naslovi, kliparti, maske in okvirji) na trdih platnicah CEWE FOTOKNJIGE se lahko bahajo z elegantno prefinjenostjo zlatega, srebrnega in prozornega laka. Omenjene elemente lahko izberete za formate fotoknjig Velika, Velika panorama in XL. Videz naslovnice CEWE FOTOKNJIGE bo videti res plemenito.

dodelava platnic s prosojnim lakom

Dodajanje po 4 strani v fotoknjigo

Prisluhnili smo vašim željam in omogočili, da lahko 26-im stranem v fotoknjigi dodate pakete 4 strani.

CEWE koledarji

Med koledarji lahko v foto programu lahko zdaj oblikujete tudi stenski koledar A4 / A3 digitalno natisnjen na novem papirju premium mat ter digitalno natisnjen stenski koledar A2 / A5.

različni formati koledarjev s fotografijami

CEWE voščilnice

V ponudbo voščilnic smo v foto programu dodali še s klasičnimi in kvadratnimi voščilnicami z ovojnicami.

DARILA

V pred adventnem času lahko oblikujete tudi čokoladni adventni koledar s čokolado ®Kinder, pralineji Ferrero ali svojimi fotografijami. Prav tako lahko izberete premium blazino tudi v večji velikosti (40 x 80, 80 x 80), premium foto skodelico in retro fotografije s 16, 24 ali 32 fotografijami v posebni škatlici.

adventni koledarji s fotografijami

Prenesite si naš brezplačen foto program Moj CEWE FOTOSVET 6.2. tudi vi in preizkusite naše novosti.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply