Kako si ustvariti prijetno vzdušje v turobnem zimskem vremenu

polepšajte si dom s fotografijami

Ne veste kaj bi počeli v turobnih, meglenih ali deževnih dneh? Ustvarite si prijetno  in udobno vzdušje v svojem domu in uživajte v dolgih zimskih večerih. Potrebnih je le nekaj preprostih sprememb.

Izberite nekaj svojih priljubljenih fotografij, ki jih lahko oblikujete kot naše fotografije Fine Art. Na voljo je več oblikovalskih predlog, ki vam omogočajo, da si pričarate prijetno in edinstveno vzdušje, kjer se boste lepo počutili.

fotografije fien art obešene na steni, nočni omarici ob postelji

Okrasne lučke niso primerne le v času božično-novoletnih praznikov, temveč tudi v tem zimskem času naredijo vzdušje prijetnejše. V zgodnjih temnih jutrih in ob dolgih večerih lepo razsvetlijo vaš dom. Izberite manjše lučke z blago svetlobo, ki vašemu domu prinese toplino. Taka sprememba bo zagotovo čudovita in elegantna hkrati.

fotografije in lučke n anočni omarici v spalnici

Potrebnih je le nekaj majhnih korakov, ki popolnoma spremenijo vzdušje vašega doma. Učinek bo še boljši, če boste izbrali različne velikosti fotografij Fine Art in različne oblikovalske predloge.

fotografije art ob postelji in na nočni omarici z lučkami

Če vas je naš prispevek nagovoril k preživljanju prostega časa v udobju svojega doma, oblikujte še svojo CEWE FOTOKNJIGO. Namestite se v udoben mehek kavča, pokrite se s prijetno odejo in začnite oblikovati fotoknjigo s priljubljenimi fotografijami.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply