Aplikacija CEWE Fotosvet je prejela nagrado EISA

Osvojili smo nagrado EISA za aplikacijo CEWE Fotosvet

Ne glede na to, ali gre za dopust, družinsko zabavo ali vikend s prijatelji – veliko fotografij je trenutno posnetih s pametnimi telefoni. Z aplikacijo CEWE Fotosvet za iOS in Android naprave, jih je povsem preprosto spremeniti v čudovite CEWE FOTOGRAFIJE, v le nekaj klikih. Hitra in intuitivna uporaba aplikacije je prepričala Evropsko združenje za obdelavo fotografij in zvoka zvuka (European Imaging and Sound Association) – skrajšano EISA: aplikacija CEWE Fotosvet je prejela nagrado “EISA Photo Service Award 2021-2022” kot najboljši fotografski izdelek.

Ustvarjalnost pri obdelavi vaših fotografij postaja vse lažja in prilagodljivejša: z aplikacijo CEWE Fotosvet na vašem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku, lahko visokokakovostne pesronalizirane fotografske izdelke, kot so CEWE FOTOKNJIGE ali koledarji, stenske dekoracije in zaščitni ovitki za mobilne telefone, oblikujete v le nekaj klikih.

Ne glede na to, ali ste še na počitnicah ali že na poti domov: uporabniki aplikacije lahko izbirajo med široko paleto že pripravljenih vizualnih predlog ali pa jih ustvarijo sami. S pomočjo umetne inteligence, se iz mobilnega telefona ali tabličnega računalnika izberejo ustrezne fotografije, aplikacija CEWE Fotosvet pa samodejno poskrbi za ostalo, vključno s pametnim zaporedjem in različnimi predlogi razporeditve.

Nagrada EISA: Nagrada za inovativnost in enostavnost uporabe pri CEWE

“Navdušeni smo, da naša nenehno izboljševana aplikacija CEWE Fotosvet, ustreza potrebam naših strank in je zdaj prejela tudi nagrado EISA. To je odlična potrditev, da se z nadaljnjim razvojem naše aplikacije premikamo v pravo smer, s fokusom na inovacijah.”, pravi Reiner Fageth, član uprave CEWE, odgovoren za tehnologijo, raziskave in razvoj. “Seveda lahko predlog oblikovanja izdelkov v aplikaciji pozneje še uredimo, CEWE FOTOKNJIGO pa lahko stran po stran oblikujemo tudi po lastnih željah in z lastno ustvarjalnostjo,” pravi Fageth.

Aplikacija CEWE Fotosvet ni le praktična, ampak tudi zelo pospeši postopek izbire fotografij, uporabniki pa lahko še vedno vse prilagodijo svojim željam – to je uradna utemeljitev nagrade EISA, ki je bila podeljena CEWE. Kakovost tiska je prav tako visoka kot pri običajni CEWE FOTOKNJIGI.

Nagrada EISA je eno največjih priznanj, ki se vsako leto podeljuje za tehnične izdelke. Medtem ko so v preteklosti člani prihajali izključno iz Evrope, so v 16-članski žiriji zdaj tudi priznani novi člani iz Azije, Avstralije in ZDA, ki sodelujejo pri izboru nagrajenih izdelkov.

O avtorju Prikaži vse članke

admin_cewe

Leave a Reply