Zavijanje daril s fotografijami

Bliža se čas obdarovanj in za vas smo pripravili nekaj idej, da bodo darila še lepša in še bolj osebna, z najlepšimi dodatki – s fotografijami. Pustite kreativnosti prosto pot in na vsako darilo dodajte fotografijo obdarovanca, okrasno pentljo, lepo misel ali okrasno etiketo.

Fotografija namesto pisanja imen

Kako lepo je, ko zagledamo darilce s svojo fotografijo. Fotografija iz nas izvabi čudovite občutke in spomine, z več čustvi, kot pa če bi na darilu prebrali le svoje ime. Darila tokrat okrasite s fotografijami svojih ljubljenih in jim pričarajte nasmeh. Dodajte še razne dodatke, kot so vejica zelenja, kreativen ovojni papir, bleščice, okrasne bunkice in darilo bo zasijalo v povsem novi podobi.

Slatka darila iz domače kuhinje

Tudi domači piškoti ali medenjaki polepšajo praznične dni. Zakaj jih ne bi podarili v velikem steklenem kozarcu, okrašenem s fotografijami obdarovancev in z rdečo pentljo. Foto dodatek, ki ostane tudi potem, ko je kozarec s sladkimi presenečenji že dodobra ispraznjen.

Foto trak najlepših spominov

Način, da svoje darilo olepšate je tudi tako, da z leseno ščipalko pripnete nanj mini fotografije v traku, z najlepšimi spomini. Ustvarite svoj unikaten kolaž ujetih trenutkov. Dodajte še lepe želje in okrasne dodatke. Veselje zagotovljeno!

Opomba: Foto trak lahko izdelate na CEWE foto kiosku za takojšnji natis fotografij.

Nasvet: Foto trak je vsestranski in ga lahko dodate k vsakemu darilu. Sprva je lep dodatek, kasneje pa lahko služi tudi kot dekoracija na steni ali celo kot kazalo za knjigo.

Zavijanje fotoknjige

Ko se lotite zavijanja fotoknjige, svetujemo, da se držite elegantnega stila. Fotoknjiga je že sama po sebi čudovito darilo izredne kakovosti in prav je, da jo lično in kakovostno tudi zavijemo. Izberite ovojni papir, ki se sklada z barvami naslovnih platnic, dodajte še okrasni trak v podobni barvi in nekaj svetlečih dodatkov, v obliki perlic ali konfetov. Seveda tudi tukaj dodana fotografija pri zavijanju ne bo odveč. In popolno darilo je pripravljeno.

Opomba: Fotografijo z napisom in željami lahko izdelate na CEWE foto kiosku za takojšnji natis fotografij.

Kreativno zavijanje

Najmlajše pa lahko presenetimo s posebnim zavijanjem. Ne glede na darilo, ga shranite v okrasni škatlici in škatlico ovijte. Izberite enobarvni papir, ki ga boste kasneje lahko še porisali. Ponavadi gre za kvadratno ali pravokotno obliko in za to imate na voljo malo morje idej, v kaj boste škatlo preobrazili. Na fotografiji smo na škatlico narisali fotoapart, v krogec objektiva pa nalepili fotografijo obdarovanke. Nepopisno veselje!

Takojšnji natis fotografij

Da bodo božična darila okrašena pravočasno, lahko svoje fotografije natisnete TAKOJ – na CEWE foto kioskih za takojšnji natis – v številnih poslovalnicah DM, Müller, E.Leclerc in Big Bang, na 80-ih lokacijah po vsej Sloveniji.

Želimo vam veliko zabave pri zavijanju vaših osebnih daril in čudovitih trenutkov pri obdarovanju svojih ljubljenih!

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply