Zakorakajte v novo leto kreativno in organizirano

CEWE kreativni nasveti za koledarje

Ostanite v novem letu organizirani, obenem pa izrazite svojo kreativnost pri oblikovanju. Kako? Ohranite svoje najljubše trenutke leta 2018 v visokokakovostnem CEWE KOLEDARJU in uživajte v 12 mesecih spominov v prihodnjem letu. Ne glede na vaš stil – naš širok obseg predlog in različnih možnosti oblikovanja ponuja nekaj, kar ustreza vašemu okusu. Od majhnih namiznih koledarjev, letnih planer koledarjev pa do impresivnih A2 koledarjev, ki lahko služijo kot stenski dekor v vašem domu. Sedaj boste lahko imeli vse pomembne datume na enem mestu in pod kontrolo. In kar je najbolje: koledar lahko oblikujete z lastnimi fotografijami in kadarkoli v letu, saj je začetni mesec koledarja poljuben.

Različni formati koledarjev

Da pa združite prijetno s koristnim, vam predstavljamo nekaj idej, kako se organiziranja lotiti na kreativen način.

Označevanje datumov s fotonalepkami

S to preprosto DIY idejo je še lažje poudariti najpomembnejše datume. Oblikujte CEWE fotonalepke s fotografijami vaših najdražjih in jih nato uporabite, da označite pomembne datume, kot so rojstni dnevi, treningi ali sestanki.

Koledar s fotonalepkami

Iz naših predlog lahko izberete tudi sličice raznih aktivnosti, ki so kot nalašč za določene dogodke, na primer obisk kina, gledališča ali pa odhod na izlet.

Fotonalepke

Potrebujete le CEWE stenski planer koledar in fotonalepke.

Načrtovanje in ohranjanje spominov z vrvicami

Vsi pomembni dogodki so lahko razporejeni okrog letnega planer koledarja na tabli iz plute. Dogodki so z datumi povezani s tanko vrvico. Takšen način načrtovanja ni le pregleden, temveč je izjemno zanimiv. Na steni lahko ustvarite pravo prepleteno tablo spominov.

Letni planer na tabli iz plute

Dodaten nasvet: majhne posamezne podrobnosti, kot so mini fotografije, so odlična ideja za predstavitev posebej lepih spominov.

Potrebujete letni planer koledar, mini fotografije, tablo iz plute ter vrvice in žebljičke.

Naj se ustvarjalno načrtovanje prične!

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply