Zaključek natečaja za najlepšo CEWE FOTOKNJIGO leta 2016

finale natečaja najlepša cewe fotoknjiga 2016

V petek, 26. maja 2017, je bila slavnostna zaključna prireditev natečaja za najlepšo CEWE FOTOKNJIGO leta 2016, na kateri je žirija izbrala zmagovalca.

slavnostna prireditev natečaja

Slavnostna prireditev je potekala v prijetnih prostorih hotela Radisson Blu v Ljubljani. Prireditve se je udeležilo vseh 15 finalistov, ki so si pot v finale prislužili z zmagovalno fotoknjigo meseca ali z nagrado žirije, ena finalistka pa si je udeležbo v finalu zagotovila z največ glasovi na spletnem glasovanju.

finalisti natečaja za najlepšo fotoknjigo 2016

finalisti natečaja

Prijetno večerno druženje, ob zvokih klavirja, na katerega je ubrano igral Boštjan Grabenšek ob petju Ivane Honsić, sta povezovala Žiga Gombač in Boštjan Klun.

Žiga Gombač in Boštjan Klun

Žirija je imela nelahko delo, saj je bilo na natečaj, ki je potekal od avgusta 2016 do konca marca 2017, prijavljenih 172 CEWE FOTOKNJIG. Žirijo so na slavnostnem večeru sestavljali Uršula Košmerl Debenec (Kompas), Andrej Grčman (Grom), Jana Štoković Babič (Pro Plus), Kruno Serdar (Place2Go), Maja Napotnik (Digitalna kamera), Maik Horbas (CEWE), Matija Pirih (CEWE) in Maša Zavrtanik (CEWE).

glasovanje žirije

razglasitev rezultatov natečaja

Zmagovalec natečaja za najlepšo CEWE FOTOKNJIGO 2016 je postal Roman Rus s fotoknjigo Malta in si prislužil potovanje za dve osebi na Islandijo s turistično agencijo Kompas.

zmagovalec natečaja in podelitev nagrade

Zmagovalcu iskrene čestitke, prav tako vsem udeležencem finala in tistim, ki se finala niste udeležili. Zahvaljujemo se vam za udeležbo in trud, ki ste ga vložili pri oblikovanju CEWE FOTOKNJIG.

Hkrati pa vas vabim, da budno spremljate naše novice, saj že pripravljamo natečaj za najlepšo CEWE FOTOKNJIGO leta 2017.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply