Vnesite barve jeseni v svoj dom

Kljub muhastemu vremenu je jesen eden izmed lepših letnih časov. Barve zunaj oživijo in sprehodi ter izleti v naravi dobijo poseben čar. Nedvomno se na telefonih in fotoaparatih nakopiči tudi kar nekaj lepih in toplih spominov. Vnesite nekaj jesenskih barv v vaše domove, ki vam bodo lepšale dni tudi potem, ko pisano listje že odpade. Poglejte si nekaj načinov, kako prenesti barve jeseni med štiri stene svojega doma.

Stenski dekor

Svoje najlepše posnetke lahko povečate in jih izobesite po stenah vašega doma. Stenski dekor je nedvomno najboljši način, kako v dom vnesti barve in pričarati novo vzdušje. Na voljo je vse od posterjev, fotografij na platnu, lesu ali penasti podlagi, pa do akrilnega stekla in galerijskega tiska. Vsak izmed izbranih materialov bo s pomočjo briljantnega tiska, barve na fotografijah še dodatno izpostavil in dobili boste visoko kakovosten izdelek, ki bo popestril prazne stene vašega doma.

Dodaten nasvet: Razdelite motiv na več delov in ga predstavite na večdelnem dekorju. Takšna dekoracija bo navdušila vsakogar, ki vstopi v vaš dom.

Fotokoledar

Jesenske fotografije se lahko smejejo tudi s koledarja. Na voljo so pokončni, ležeči in kvadratni fotokoledarji. Lahko ste zelo kreativni in dodajate napise in sličice, ali pa se odločite za minimalističen stil.

Nasvet za oblikovanje: v jesenske mesece vnesite jesenske fotografije, v zimske mesece pa dodajte nekaj spominov s snega.

Okrasne blazine

Verjetno imate najljubši posnetek, ga lahko predstavite tudi drugače – na okrasni blazini. Tudi to je lep način, kako v svoj dom vnesti živahnost jesenskih barv. Najmlajši bodo še posebej navdušeni. Fotografirajte družinskega člana med sprehodom po gozdu, otroka, ki se igra z listjem ali pa svojega hišnega ljubljenčka. Blazino oblikujete hitro in enostavno na naši spletni strani ali preko CEWE foto programa Fotosvet.

Foto skodelice

Jesen prinaša tudi hladnejše dneve in takrat vam bosta topla kava in čaj še posebej zadišala. Za uživanje ob branju, pogovoru in pitju vaše najljubše pijače bodo poskrbele foto skodelice, ki jih oblikujete sami, po lastnih željah in z lastnimi fotografijami.

Fotografije Fine Art

Lahko pa se odločite tudi za bolj klasičen način predstavitve svojih najlepših jesenskih trenutkov in razvijete fotografije ter jih izobesite po stanovanju. Priporočamo fotografije Fine Art, saj ste pri naročanju lahko dovolj kreativni in fotografijam dodate še razne napise, okvirje in jesenske motive.

Jesenska fotoknjiga

Vedno pa si hladne in deževne jesenske dni popestrite s CEWE FOTOKNJIGO jesenskih barv. Z listanjem fotoknjige se boste spomnili na vse lepe dogodke in si pričarali pisan dan. Hkrati pa bo jesenska fotoknjiga na polici čudovita popestritev za vaš dom.

Želimo vam veliko prijetnega ustvarjanja spominov in obilico jesenskih radosti!

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply