Velikonočne ideje za ustvarjanje s fotografijami

Pomlad je tukaj in ob prihajajočih velikonočnih praznikih, smo vam pripravili nekaj idej za domače ustvarjanje v družbi najmlajših s pomočjo fotografij.

Pa začnimo…

Velikonočni foto zajčki

› Potrebujete: fotografije, barvni papir, škarje, posodice za pirhe, pirhe, vato. ‹

Na barvni papir narišite elipse, ušeska ter zajčje tačke in jih izrežite. Z vato oblikujte male kroglice za zajčje repke. Izrežite fotografije, izrezane dele zalepite skupaj in zajčkom ustvarite obrazke iz fotografij. In dekoracija je pripravljena! Za natančnejši potek izdelave poglej video spodaj.

Šopek cvetlic s fotografijami

› Potrebujete: fotografije, barvni papir, škarje, plastične ali lesene palčke in cvetlico v lončku. ‹

V kolikor pa bi šopek cvetlic želeli izdelati sami, potem potrebujete le še kanček dobre volje in kreative. Iz barvnih papirjev izrežite cvetlice, iz fotografij pa obraze članov vaše družine. Na vsako cvetlico prilepite obraz in presenetite svoje ljubljene! Za natančnejši potek izdelave poglej video spodaj.

Obešanka s spomini

Dom lahko popestrite tudi z s tole kreativno idejo, s pomočjo katere boste uživali v spominih vsak dan. Za izdelavo obešanke s fotografijami potrebujete:

  • nekaj najljubših fotografij, ki jih lahko razvijete takoj na našem CEWE fotokiosku
  • vrvico poljubne barve
  • vejico, ki jo najdete v bližnjem gozdu
  • dodatne dekorativne elemente po želji (lesene kroglice,…)
  • škarje
  • luknjač
  • šivanko za pomoč pri dodajanju elementov na vrvico

Fotografije in dekorativne elemente poljubno razporedite po vrvicah, vmes naredite vozle, da bodo ostali na mestu. Priporočamo, da na dno vrvice dodate kak težji obesek, ki bo vrvico držal v liniji. Posamezne vrvice privežete na vejico in dekoracija je končana. Zabava zagotovljena!

Posebno presenečenje na mizi

› Potrebujete: papir ali tkanino, lepilni trak, okrasni trak in škarje. ‹

Poigrajte se z malenkostmi pri pripravi velikonočnega zajtrka in navdušite svoje najdražje. Popestrite praznično vzdušje v kuhinji s pomladnimi, pisanimi žepki za pribor z vašimi najljubšimi fotografijami.

Velikonočna fotoknjiga

Sončne dni in praznično vzdušje izkoristite za ustvarjanje novih skupnih fotografij – družinske fotografije, fotografije izleta v naravi, fotografije velikonočne pojedine in dekoracij, ki ste jih ustvarili sami,… Vse najlepše trenutke, ujete na teh fotografijah, lahko shranite v prav posebni velikonočni CEWE FOTOKNJIGI. Imate veliko velikonočnih fotografij tudi iz prejšnjih let? Dodajte jih v fotoknjigo in jo popestrite še z velikonočnimi kliparti zajčkov, velikonočnih jajčk in napisov, ki jih najdete v našem fotoprogramu CEWE Fotosvet. Vsako leto si lahko v družbi najdražjih ogledate spomine, ki vam pomenijo največ, na vaš obraz pa bodo zagotovo narisali nasmeh.

Prihaja pomladni popust

April je mesec fotografij, zato ne pozabite na super ugodnost na izdelavo Premium fotografij. Do konca aprila jih lahko naročito po ceni Standard fotografij. Oživite svoje najljubše spomine in jih shranite za vedno.

Spremljajte nas še naprej, za še več idej in nasvetov pri fotografiranju in shranjevanju spominov. Z veseljem si ogledamo tudi vaše kreacije, delite jih z nami na naših socialnih omrežjih Facebook in Instagram.

Želimo vam lepe praznike in veliko zabave pri velikonočnem ustvarjanju s fotografijami!

 

O avtorju Prikaži vse članke

Maša Benedik

Leave a Reply