V septembru – CEWE FOTOKNJIGA po osnovni ceni

Nepozabno poletje polno veselih dogodivščin, izletov, potovanj in druženj je za seboj pustilo ogromno lepih spominov na vse preživete trenutke. Kam z vsemi fotografijami? V septembru smo za vas in vaše spomine pripravili posebno akcijo, kjer ne bo zmanjkalo prostora za vse vaše poletne fotografije, saj vam dodatne strani v vaši CEWE FOTOKNJIGI podarimo! Spodaj odgovarjamo na najbolj pogosta vprašanja, ki nam jih zastavljate:

Kako lahko naročim fotoknjigo?

Fotoknjigo lahko naročite tako, da si prenesete brezplačni foto program za oblikovanje Moj CEWE Fotosvet.

Za katere formate velja akcija?

Akcija velja za 3 formate: za priljubljeno klasiko Veliko CEWE FOTOKNJIGO – pokončen format, dimenzije 21 x 28 cm; za Veliko panoramo – ležeč format, dimenzije 28 x 21 cm in XL CEWE FOTOKNJIGO – kvadraten format, 30 x 30 cm. V foto programu izberite enega od podčrtanih formatov:

Ali akcija velja tudi za fotopapir?

Akcija ne velja za fotopapir, prav tako ne za digitalni tisk sijaj in Premium mat. Za koriščenje akcije v procesu izbiranja papirja izberite digitalni tisk mat:

Koliko strani v CEWE FOTOKNJIGI vključuje akcija?

Minimalno število strani v CEWE FOTOKNJIGI je 26, v septembru pa jih brezplačno lahko dodate še 48 – cena fotoknjige do 74 strani bo torej enaka ceni 26 stranske fotoknjige.

Do kdaj velja akcija?

Akcija velja do 26.9.2019 – skoči po KODO za koriščenje akcije in jo vnesi pri zadnjem koraku naročanja.

Oglejte si razliko v zgoraj omenjenih formatih:

Po kreativne nasvete in inspiracijo lahko skočite na naš zadnji zapis o kombiniranju barv v CEWE fotoknjigi ali pa si pogledate primere drugih fotoknjig naših zadovoljnih strank.

Naj se zabava prične. Prijetno ustvarjanje!

 

 

O avtorju Prikaži vse članke

Jasna Medar

sodelavka pri podjetju CEWE. Fotografinja po duši, ljubiteljica portretne fotografije in narave, iskalka skritih kotičkov in zapisovalka vsega lepega.

Leave a Reply