Spremeni svoje nepozabne spomine v čudovite stenske dekoracije

Ko razvijemo eno samo fotografijo nepozabnega spomina in jo postavimo v okvir na vidnem mestu v stanovanju, se počutimo ponosno, da smo naredili nekaj lepega zase in za svoje najdražje. Povečamo občutek domačnosti v prostoru in oživimo čudovite družinske fotografije in najlepše trenutke življenja. Ne glede na to ali je na fotografiji le eden izmed družinskih članov, izlet s prijatelji, portret našega partner ali mi sami, vsaka izmed njih, nam bo vsak dan znova pričarala nasmešek na obraz.

Če poznaš ta občutek, potem veš, da mu sledi želja, da na svojih fotografijah razstaviš čim več lepih trenutkov s svojimi družinskimi člani in prijatelji. Okvirji so čudovit način, da to dosežeš – namesto poličk, se lahko raje odločiš za postavitev okvirjev po steni. Lahko greš celo tako daleč, da celotno steno zapolniš z okvirji manjšega formata ali pa večih različnih formatov.

Idej in možnosti, kako okrasiti stene s spomini, je neskončno. Ustvari si svojo lastno galerijo lepih trenutkov, ljubljenih oseb ali čudovitih pokrajin.

V podjetju CEWE si močno prizadevamo za inovacije in ti ponujamo vedno več možnosti in načinov, kako izraziti svojo ustvarjalnost. Tako je tudi s stenskimi dekorji. Če pogledaš naš izbor stenskih dekoracij, bo tvoja domišljija in želja po ustvarjanju novih načinov oživljanja svojih spominov postala še večja in močnejša.

Vsako izmed naših stenskih dekoracij lahko ustvariš dobesedno v nekaj minutah, naročiš jo lahko na naši spletni strani, preko našega brezplačnega fotoprograma CEWE Fotosvet, ali pa kar preko mobilne aplikacije.

V nadaljevanju ti predstavljamo nekaj starih in nekaj novih načinov, kako oživiti svoje najljubše trenutke in okrasiti svoj prostor s spomini – ali kako v nekaj trenutkih ustvariti popolno darilo za ljubljeno osebo.

1. Fotoplatno

Stenska dekoracija, ki jo zagotovo poznaš. Kakovostno, a preprosto in lahkotno stensko fotoplatno je oblika, v kateri bo zasijala vsaka fotografija. Velika izbira dimenzij in formatov ti omogoča, da ta stenski dekor prilagodiš izbrani fotografiji in prostoru, kot ti najbolj ustreza.

2. Hexxas

Naše večkrat nagrajene šestkotne ploščice so res poseben način, kako razstaviti svoje spomine. Sposobnost kombiniranja hexxas ploščic in ustvarjanja večdelne slike pušča prostor za ustvarjalnost in nenavadne kombinacije okrasitve tvojih sten. Obstajata dve različni dimenziji, izdelane so iz penastega poliestra, prejmeš pa jih v kompletu z vsemi dodatki, ki jih potrebuješ, da jih pritrdiš na steno.

3. Večdelne stenske dekoracije

Večdelne dekoracije niso tip dekoracije, temveč bolj način razporejanja večih stenskih dekoracij. Tako lahko iz tvoje izbrane fotografije in vrste dekorja (slikarsko platno, galerijski tisk ali XXL plakat) sestaviš večdelni dekor v poljubni postavitvi.

4. Fotografija na lesu

Za vse tiste, ki imate radi vonj po lesu in naravni ambient, je to pravi način, da ohranite svoje spomine in iz njih naredite prave majhne mojstrovine. Fotografija na lesu je, odvisno od velikosti, tiskana na 2 do 8 kosov lesa debeline 4 cm. Prav posebna dekoracija doma, kajne?

5. Galerijski tisk

Pri galerijskem tisku so digitalne fotografije natisnjene z neposrednim UV printom in so nameščene za 4 mm debelo akrilno steklo, na zadnji strani pa so pritrjene s 3 mm debelo aluminijasto ploščo. Tako bodo fotografije dobile primerno stabilnost in sijaj, spomini pa zablesteli v najlepši luči.

Vse naše stenske dekoracije so izdelane iz visokokakovostnih materialov, da ti dolgo lepšajo dom in pričarajo nasmešek na obraz dan za dnem. Priporočamo jih tudi kot darilo, saj nikogar ne pustijo ravnodušnega.

Za še več nasvetov, nas spremljaj na naših socialnih omrežjih Facebook in Instagram. Deli svoje izdelke tudi z nami, saj si z veseljem ogledamo tudi vse vaše kreativne načine shranjevanja spominov! 😊

Želimo ti veselo oblikovanje!

O avtorju Prikaži vse članke

Maša Benedik

Leave a Reply