Spomini na najdaljšo noč v letu

Fotografije na silvestrovo

Božični čas je za nami, čaka nas najdaljša noč v letu. To je tudi čas, ki ponuja veliko zabave in zato tudi veliko veselih fotografij.

Silvestrske kresničke

Posnemite fotografije s kresničkami in z gibi veselo pišite po zraku. Če želite posneti tako fotografijo, boste potrebovali stativ ali trdno površino, kamor boste položili fotoaparat. Na fotoaparatu vklopite bliskavico, če imate možnost, izberite program nočni portret z bliskavico. Seveda je pomembno tudi to, da nastavitve daljši čas posnetka, na primer sekundo ali dve, mogoče tudi več, odvisno od časa »pisanja« ali »risanja« po zraku. Vsekakor bo za dobro fotografijo potrebno posneti več posnetkov, zato si le vzemite čas. Da bo fotografija še boljša, je bolje, če nastavite samosprožilec.

Silvestrska fotografija

Fotografije ognjemetov

Za kakovostne fotografije novoletnih ognjemetov priporočamo uporabo stativa. Pri fotografiranju ognjemeta nastavite na fotoaparatu kombinacijo dolge osvetlitve (8 do 15 sekund) in zaslonko od f/8 do f/16. Svetlobna občutljivost naj bo nastavljena na ISO 100, tako bo fotografija bolj jasna. Zajem posnetka naj bo kar se da velik, da boste lahko ujeli cel ognjemet.

Fotografiranje ognjemetov

Naj bo silvestrski večer nekaj posebnega

Pripravite silvestrski večer tako, da bo nepozaben. Z malo iznajdljivosti in spretnosti bo vaš večer nekaj posebnega, zato ne pozabite vzeti v roke tudi fotoaparat. Naj bo vaša miza pogrnjena s praktičnimi in osebnimi darili.

Silvestrska večerja s CEWE osebnimi darili

Pripravite izvirne maske

Izrežite predlogo na barvnem kartonu oziroma debelejšem papirju. Izrezane oblike prilepite na zadnji strani na paličko (npr. paličke za ražnjiče). Vzemite v roke še fotoaparat in ujemite v objektiv veselje in radoživost vaših najdražjih.

Izvirne silvestrske maske

Pri fotografiranju vam želimo veliko zabave.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply