Septemberski nagrajenci – CEWE FOTOKNJIGA leta

Začeli smo z novim natečajem za najlepšo CEWE fotoknjigo leta 2017 in tako se je prvič zbrala žirija in ocenila prijavljene knjige. Nagrajenci so sledeči:

Zmagovalec meseca septembra, ki za nagrado prejme zrcalno refleksni fotoaparat Canon 1300D z objektivom je:

BLAŽ ACCETTO – Madeira 2017

Naslovnica knjige

Knjiga nas pritegne že z naslovnico, ki je živahna in mladostna. Avtor nas popelje na izlet na Madeiro in dobro predstavi mesta, ki jih je obiskal. Izbor fotografij je bogat in zajema različne teme potovanja. Spoznamo lokalne zanimivosti, pokrajino, kulinariko in seveda tudi popotnike. Knjiga ne deluje preveč “nasičeno” in je tematsko razdeljena na več sklopov s pomočjo obdelave fotografij. Pogrešamo še kakšen opis več, vsekakor pa zelo okusna zaključena celota, ki je prepričala žirijo.

 

Nagrada žirije, ki prejme 100 € kupon za CEWE fotoknjigo in sodelovanje v finalu:

RAJKO KORITNIK – Peru 2017

Naslovnica knjige

Tudi ta knjiga je nastala na potovanju in sicer na potovanju po Peruju. Skozi celotno knjigo se srečamo z enotnim, tematskim stilom, ki pa je dovolj razgiban in prepoznaven v različnih variantah. Avtor ne skopari s spremnim besedilom in zato lahko knjigo prime v roke vsakdo in dobi dobro predstavo o tem, kaj se je na potovanju dogajalo in kaj pravzaprav slike prikazujejo. Tudi ta knjiga je tematsko lepo razdeljena z naslovi, ki so lepo oblikovani in še dodatno izboljšajo vtis celotnega stila foto knjige.

Iskrene čestitke obema nagrajencema, veselimo se srečanja z vami v finalu, vsem ostalim pa velja povabilo, da se tudi vi pridružite natečaju z vašo CEWE fotoknjigo in se potegujete za bogate nagrade.

Partner natečaja:

Logo podjetja Sonček

 

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Matija

Glava, duša in srce CEWE-ja v Sloveniji. Že približno deset let ambiciozen ljubiteljski fotograf, ki rad izkoristi vsako priložnost in izgovor, da prime fotoaparat v roke.

1 komentarDodaj komentar

Leave a Reply