Še ena nagrada za najboljšo foto storitev na svetu! Tokrat za stenski dekor Hexxas!

Verjetno ste zasledili, da smo v preteklem letu z velikim veseljem prejeli prestižno nagrado TIPA. Nagrado smo prejeli za odlične okrasne premaze na naslovnici CEWE FOTOKNJIGE, ta novost pa se je hitro začela uporabljati tudi v praksi in se sedaj pojavlja na številnih fotoknjigah naših strank.

Tudi letos je žirija „Technical Image Press Association-a (TIPA)”, ki jo sestavlja kar 30 urednikov svetovno znanih foto revij, izbrala zmagovalca v kategoriji »Najboljša foto storitev« in to smo ponovno mi – CEWE. Ponovno smo nagrajeni za trud, predanost, ustvarjalnost in inovativnost.

Letos so žirijo navdušile Hexxas – šestkotne ploščice, ki skupaj ustvarjajo dih jemajočo stensko dekoracijo. Stenski dekor Hexxas odpira številne možnosti za predstavitev vaših najljubših trenutkov in motivov, ki jih želite deliti s svojimi bližnjimi ali pa podariti kot nenavadno in edinstveno darilo. Skratka, možnosti so neomejene. 🙂

Ne glede na to ali želite okrasiti poslovni prostor ali vaš dom, Hexxas vam bodo omogočile, da to naredite točno tako, kot želite sami – z motivi in razporeditvijo po vašem izboru. Vsaka fotografija je lahko ločen trenutek zase ali pa več ploščič skupaj predstavlja en dogodek. Izberete lahko način, na katerega želite povedati svojo zgodbo, obenem pa tudi dimenzije šestkotnih ploščic.

Z dodatnimi materiali, lepilnim trakom in magnetnim pritrdilnim sistemom, ki so priloženi izdelku, lahko resnično pokažete svojo ustvarjalnost. Prijemalo v obliki črke Y, ki ga prejmete poleg Hexxas, nudi pomoč za nastavitev posameznih ploščič z enakimi razdaljami – seveda, če takšna razporeditev ustreza vam!

Prepričani smo, da bo vsakdo našel prostor za vključitev tega inovativnega načina ohranjanja spominov v svoj dom in s tem pokazal težnjo po inovacijah in trendovskih rešitvah pri notranjem oblikovanju. Za nekaj drobcev inspiracije o možnostih oblikovanja Hexxas pa si preberite blog s 5 idejami.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply