REZULTATI NATEČAJA ZA NAJLEPŠI FOTO OKVIR

natečaj za najlepši foto okvir

Najlepša hvala vsem ustvarjalkam in ustvarjalcu za sodelovanje. Na natečaj smo prejeli 40 okvirjev, sodelovalo je 22  ustvarjalk in ustvarjalcev.

Komisija v sestavi:
– Klemen Brumec kot predsednik komisije,
– Neža Cankar, Silva Brodar  in Lili Mistral kot članice podjetja Rayher,

– Maša Zavrtanik kot članica podjetja CEWE.
je imela zelo težko delo, ampak so vsi člani res zavzeto pregledali vse prispele fotografije.

Po prvem pregledu vseh fotografij je komisija izdelala ožji izbor in sicer so v nadaljnje ocenjevanje izbrali okvirje naslednjih ustvarjalk (po abecedi): Anja Marc (1 okvir), Bojana Sikur (serija dveh okvirjev), Jasmina Jus (1 okvir), Katja Žigon (1 okvir), Nataša,  Vilinke (1 okvir), Tina Tambolaš (1 okvir) in Urška Grčar (serija 5 okvirjev).

V drugem krogu je komisija izbrala prve tri nagrajenke:

1. nagrada: bon Rayher v vrednosti 40 €: Nataša, Vilinke

Najlepši foto okvir
2. nagrada: bon Rayher v vrednosti 30 €: Urška Grčar

Najlepši foto okvir
3. nagrada: bon Rayher v vrednosti 20 €: Bojana Sikur

Najlepši foto okvir

Vsem nagrajenkam iskreno čestitamo!

SODELUJOČE USTVARJALKE IN USTVARJALEC, KI SO POSLALI OKVIRJE (PO ABECEDI):

Alina Cirman, Anja Gašperšič, Anja Marc, Barbara Zadravec, Blaž Uršič, Bojana Sikur, Branka Žula, Jasmina Jus, Katja Žigon, Klara Možina, Mateja Hafnar, Mateja Hribar, Mira Grabovac, Nataša “Vilinke”, Patricija Manfreda, Petra Hadžidaova, Saša Kotnik, Snježana Brodej, Špela Čuk, Tina Tambolaš, Urška Grčar in Živa Battelino.

Podjetje CEWE a.s. vsakemu sodelujočemu po koncu natečaja omogoča brezplačno razvijanje desetih fotografij. Nagrado lahko sodelujoči izkoristi do 30.6.2018. Vsak sodelujoči bo po končanem natečaju po e-pošti prejel kodo za brezplačno razvijanje desetih fotografij velikosti 10 x 15.
Nekaj besed o poteku natečaja:

Natečaj je potekal od 10. 03. 2018 do 15. 04. 2018 pod okriljem dveh organizatorjev in sicer podjetja Rayher Adria, d.o.o. in podjetja CEWE a.s. .

Vsak udeleženec/ka je lahko na natečaju sodeloval s poljubnim številom okvirjev za fotografije. Izdelki, okvirji za fotografije, so morali zadostovati funkcionalnosti namena in sicer, da je končni izdelek namenjen razstavljanju in shranjevanju fotografij. Lahko je stenski ali namizni, izbira tehnika dokončne izdelave je prosta. Osnova za okvir je lahko izdelana predhodno, okvir pa mora biti dokončan kot ročno delo. Za vse ostale informacije v zvezi z oblikovanjem so sodelujoči lahko pisali na info@rayher.si.

Sodelujoči na natečaj niso pošiljali izdelkov ampak le fotografije okvirjev (lahko po e-pošti ali razvite – po želji).
Razvite fotografije izdelanih okvirjev so lahko udeleženci dostavili osebno ali po pošti  na  sedež so-organizatorja Rayher Adria, d.o.o., Mala ulica 5, Ljubljana ali njegove  izpostave v Kopru,  Novi Gorici ali Novem mestu.
V elektronski obliki so lahko fotografije pošliljali na e-naslov info@rayher.si. Poslali ali prinesli so lahko največ  tri fotografije enega okvirja.

Nagrajeni izdelki so izbrani na podlagi odločitve komisije, sestavljene iz predstavnikov podjetij Rayher Adria d.o.o., CEWE a.s. in fotografa Klemna Brumec, kot predsednika komisije.

Fotografije okvirjev smo prejemali do 15. 04. 2018, izbor za najlepši okvir je potekal do 26. 04. 2018. O rezultatih so nagrajenci/ke obveščeni po e-pošti oziroma pošti, objavljeni pa na spletnih straneh podjetij Rayher Adria in CEWE ter FB profilih.

Nagrade za udeležence natečaja prispevata organizatorja in sicer:

– Podjetje CEWE a.s. vsakemu sodelujočemu po koncu natečaja omogoča brezplačno razvijanje desetih fotografij. Nagrado lahko sodelujoči izkoristi do 30.6.2018. Vsak sodelujoči bo po končanem natečaju po e-pošti prejel kodo za brezplačno razvijanje desetih fotografij velikosti 10 x 15.
– Rayher prvim trem po izboru komisije prispeva darilne bone: prva nagrada bon v vrednosti 40 €, druga nagrada bon v vrednosti 30 € in tretja nagrada bon v vrednosti 20 €.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply