Praznično zavijanje ovitkov za telefon

Zavijanje ovitka za telefon

Pametni telefon je v našem življenju skoraj nepogrešljiv. Postal je naš vsakodnevni pomočnik za opravila in komunikacijo. Za varovanje telefona pred praskami in padci uporabljamo ovitke, ki sicer služijo svojemu namenu, vendar pogosto niso lepi in osebni. Razen če izberete takšnega, ki ga lahko oblikujete sami in s svojimi najlepšimi fotografijami.

Ovitek za pametni telefon s fotografijo je lahko popolno božično darilo! Takšno darilo je osebno in funkcionalno, vendar ga je običajno težko zaviti. Zato vam predstavljamo preprosto idejo, ki vam bo omogočila ustvarjalno zavijanje ovitka za telefon.

Šik in eleganca: Takšen darilni ovoj resnično pritegne pogled in je obenem enostaven za izdelavo. Lahko je primerno darilo za ženske ali moške, odvisno od vrste kartona, ki jo izberete.

Potrebujete:

  • trd karton z različnimi vzorci (še posebej lep je vzorec pletenine)
  • dekorativni trak
  • škarje
  • okrasni obesek, na katerega boste napisali ime prejemnika darila

karton obrezovanje

1. korak: Zaobljeno odrežite vogale kartona in ga nato zložite tako, da se pregiba kot platnice knjige.

Napeljevanje traku

2. korak: Postavite ovitek za telefon na obrezan kos kartona in poiščite štiri mesta (zgoraj in spodaj ter na vsaki strani). Na teh mestih izrežite luknje in nato začnite vleči dekorativni trak čez prvo režo. Začnite na levi strani. Odmerite dovolj traku, da ga boste lahko napeljali čez vse štiri reže.

Praznično pakiranje

3. korak: Napeljite trak še čez druge reže tako, da se razteza čez vse štiri robove ovitka. Konec traku mora ponovno voditi skozi levo režo.

Pentlja

4. korak: Na sprednji strani kartonskega ovitka naredite pentljo iz preostalega traku in dodajte še okrasni obesek z imenom prejemnika darila.

Veselo zavijanje in ustvarjanje!

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply