Oblikujte posebno CEWE FOTOKNJIGO

posebna cewe fotoknjiga

CEWE FOTOKNJIGA tudi kot lasten foto album z nalepkami

Za poroko ali druge priložnosti pripravite posebno CEWE FOTOKNJIGO za svoje goste. Oblikujte svojo CEWE FOTOKNJIGO, ki bo pripovedovala vajino zgodbo od takrat, ko sta se spoznala, do zaroke. Posebnost te fotoknjiga naj bo ta, da bodo v njej manjkale najpomembnejše fotografije. Manjkajoče fotografije natisnite kot foto nalepke, ki jih bodo svatje med slavjem lahko nalepili na prazna mesta. To bo prijetno presenečenje in popestritev poročnega večera, hkrati pa tudi zabaven spomin za vse svate in mladoporočenca. Tako fotoknjigo lahko pripravite tudi ob drugih priložnostih (npr. praznovanje rojstnega dne, obletnic ipd.).

Potrebujete:

  • CEWE FOTOKNJIGO,
  • foto nalepke z lastnimi portreti in okrasnimi motivi,
  • manjše papirnate vrečke za foto nalepke,
  • svinčnik,
  • škarje in
  • manjše bele nalepke za označevanje.

oblikovanje posebne CEWE FOTOKNJIGE

  1. S pomočjo foto programa Moj CEWE FOTOSVET ali aplikacije oblikujte fotoknjigo tako, da bodo na vsaki strani manjkale pomembne fotografije oziroma motivi.
  2. Manjkajoče fotografije natisnite posebej na foto nalepke. Da bo lepljenje lažje, lahko na zadnjo stran nalepke napišete zapovrstno številko nalepke ali stran, na kateri naj bo foto nalepka.
  3. Foto nalepke položite v manjše papirnate vrečke.
  4. Fotoknjigo in nalepke razdelite med prijatelje, ki se bodo ob lepljenju manjkajočih fotografij zagotovo zabavali.

lepljenje foto nalepk v fotoknjigo

Več o oblikovanju si oglejte v videu.

Pri oblikovanju posebne CEWE FOTOKNJIGE vam želimo veliko zabave!

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply