Obiščite nas na sejmu Natour Alpe-Adria 2017

Fotografiranje narave

Pridite in obiščite našo stojnico na sejmu Natour Alpe-Adria 2017, ki bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, od srede, 1. februarja 2017, do sobote, 4. februarja 2017. Sejem bo odprt od 10. do 19. ure.

Sejma, katerega osrednja tema je aktivno preživljanje prostega časa, se bo udeležilo tudi naše podjetje. Pri aktivnem preživljanju prostega časa velikokrat nosimo s seboj tudi fotoaparat in naša doživetja pogosto ujamemo v foto objektiv. Pokazali vam bomo, kako lahko s kopico fotografij, ki jih posnamete med preživljanjem prostega časa, oblikujete zanimive foto izdelke.

Med bogato ponudbo CEWE foto izdelkov, si boste lahko ogledali še nekaj novosti, preizkusili naš program za oblikovanje Moj CEWE FOTOSVET, kakor tudi našo aplikacijo. S seboj pa boste lahko odnesli tudi dragocen spomin na fotografiji.

Prisrčno vabljeni.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply