Nekaj samo za vaš dom

Pomlad je prišla in z njo želje po spremembah ter nov zagon in načrti za preurejanje stanovanja. Z našimi idejami lahko spremenite vaš dom v pravi raj s pridihom svežine.

Postanite oblikovalec pohištvenih dodatkov

miza_jpg

Edinstven CEWE stenski dekor je vsestranski – ne krasi le vaših sten, ampak ga lahko uporabite pri oblikovanju izvirnih pohištvenih dodatkov.

Z inovativnimi idejami, malo barve in nekaj kolesci, lahko euro palete preprosto preoblikujete v elegantne dizajnerske mizice. Vaš najlepši pomladni motiv na fotografiji na aluminiju lahko služi kot izvirna miza, ki pričara pravo spomladansko vzdušje in prinese veselje v vaš dom.

 

homestyle-1133-hires

Vhod, ki ga opremite po vaši meri, bo za vaše goste prijetna dobrodošlica. Pri opremljanju pazite na barvne kombinacije in izbiro modelov stenskega dekorja. S prefinjeno izbiro postavite svoj vhod v središče pozornosti.

Fotografije na penasti podlagi so kot nalašč za vaše ustvarjalne ideje in oblikovanje, ker se zlahka prebodejo in obrežejo. Na vrata ali steno enostavno pritrdite žeblje. Zavesni sistem na hrbtni strani fotografije zagotavlja varno obešanje plaščev, bund in torb.

Namig: CEWE fotografije na penasti podlagi lahko naročite v različnih velikostih.

 

Pisana galerija v vaši dnevni sobi

Med številnimi fotografijami, ki jih ujamete v objektiv, je težko izbrati najlepše. Dodaten izziv je najti način, kako te fotografije najbolje razstaviti. Okvirjanje fotografij vam omogoča, da v vašem domu lahko pričarate pravo galerijsko vzdušje. Lepo je, če lahko izbirate med številnimi okvirji glede na vaše želje in razpoloženje. Tako si zagotovite prijetne spremembe v vašem domu.

CEWE vam ponuja številne izdelke stenskega dekorja. Zagotovo boste med številnimi možnostmi našli tako, ki se bo najbolje prilegala vaši fotografiji. Velik ali majhen format, različne postavitve in različne obdelave površin – vaša spomladanska galerija ne pozna meja.

Namig: izberite XXL poster z okvirjem in paspartujem, ki odlično poudari fotografijo.

 

okvirji

 

homestyle-1152

Prava paša za oči

Vaš najljubši motiv na fotografiji pritegne vašo pozornost, ko je le-ta kakovostno izdelana in lepo razstavljena. Veliki formati z vašimi najljubšimi motivi najbolje delujejo v ne preveč natrpanem prostoru, kjer pridejo še posebej do izraza in pritegnejo veliko pozornosti.

 

Job_10033

 Portreti družinskih članov malo drugače

Za konec vam ponujamo še nasvet, kako na neobičajen način predstavite  vaše družinske člane. Vzemite v roko kredo, tako kot v  šolskih časih, in  narišite kos pohištva. Mi smo izbrali stojalo za plašče, namesto plaščev pa smo obesili  posterje na fotopapirju s portreti družinskih članov.

Namig: izberite samolepljivi stenski poster, ki ga lahko kadar koli odstranite in ponovno nalepite.

 

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

2 komentarjevDodaj komentar

  • Pozdrav, najprej čestitke za vaš blog.
    Prebral sem cel članek, ki me je kar pritegnil, da ga “premeljem do konca”.
    Kot laik imam vprašanje – kaj pa je to paspartu, ki ga omenjate na koncu. Sem malo Googlal in mi kljub temu, ni jasno. LP Matija

Leave a Reply