Vrtne zabave za vroče poletne dni

vrtna zabava 2

Vaš domač vrt z lepimi pisanimi cvetovi lahko postane pravi raj. Izkoristite ga za vrtne zabave v vročih poletnih mesecih, ki so lahko odlična priložnost za prijetna druženja z vašimi najdražjimi. Da bodo druženja še prijetnejša, poskrbite za osebna darila in posebne dekoracije. Presenetite goste tudi z majhnimi foto darili in jim pripravite prisrčno dobrodošlico.

Oblikujte papirnate vrečke

Poskrbite za posebno dekoracijo na svoji mizi. Zavihki za pribor in serviete so lahko prava paša za oči. Okrašen zavihek z okrasnim lepilnim trakom in s foto nalepko bo deloval zelo prikupno in osebno.

Foto nalepke na zavihkih za pribor

Čudoviti spomini

Posušena domača zelišča ter začimbe, kot so kamilica, meta ali rožmarin so idealna za majhna darila. Na papirnato vrečko z zelišči ali začimbami zalepite še primerno foto nalepko. Tako boste vsakega gosta obdarili s koščkom svojega vrta.

Foto nalepke na vrečki z začimbami

Okusne dobrote

Mnjam … Domače! Bezgov sirup, marmelada ali kompot – s posameznimi foto nalepkami postanejo domače dobrote z osebnimi fotografijami resnično nekaj posebnega.

Foto nalepke na steklenici z domačim sokom

Želimo vam prijetno zabavo!

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply