Ko otroške mojstrovine postanejo spomini

Otroške risbice na fotoknjigi, skodelici, puzzle, okvirjene risbice

Čas, ki neukrotljivo mineva, najbolje ovekovečijo fotografije, zato najpomembnejše dogodke svojega življenja vedno radi ujamemo v objektiv. Ne pozabite, da nas tudi drobne stvari opomnijo na nekatere dogodke v našem življenju, med njimi tudi mojstrovine vaših otrok. Z otroškimi risbicami lahko z malo truda popestrite vsako fotoknjigo, oblikujete pa tudi različne CEWE foto izdelke. Tako dobijo ti izdelki oseben videz in s tem dodatno vrednost.

Naj zgodbe pripovedujejo tudi vaši otroci

Pri oblikovanju CEWE FOTOKNJI­GE ne pozabite pustiti mesta za dodatne popestritve. Strani lahko obogatite z risbami, skicami, na roko napisanim besedili ali celo umetniškimi slikami, ki so jih izde­lali vaši otroci.

S fotografijami, ki jih posnamete sami, poveste zgodbo s svojega zornega kota. Pustite, da zgodbe pripovedujejo tudi vaši otroci in v fotoknjigo vnesite tudi njihove stvaritve.

Naš nasvet

Priporočamo vam, da pri fotogra­firanju pazite na enakomerno osvetlitev. Posnetki bodo bolj ka­kovostni, če jih posnamete pri oknu, skozi katero ne sveti direk­tna sončna svetloba. Prav tako pa­zite, da fotografije shranite kot jpeg. ali png. format ter tudi, da bo njihova velikost zadostna za tisk.

Fotoknjiga z risbico in punčko

Ko je pitje čaja prijetnejše

Uporabite mojstrovine svojih otrok tudi pri oblikovanju skodelic. Z njimi lahko do­polnite lasten kuhinjski inventar, lahko pa jih podarite babici ali dedku. Pitje toplega domačega čaja ali kave bo še bolj prijet­no ob pogledu na kreacije vaših otrok. Lahko pa jih uporabite tudi kot lonček za barvice ali voščenke.

Skodelica z ladijco in božičnim motivom

Sestavljanje lastnega motiva

Na naši spletni strani je na voljo več velikosti sestavljank. Izberi­te primerno za svojega otroka in kot motiv uporabite njegovo mojstrsko delo. Bolj pisana risba, z več različnimi motivi, bo večji izziv za vašega malčka, morda pa tudi za vas. Po­novno ustvarjanje nečesa, kar je vaš malček že ustvaril, je kot potovanje v preteklost, hkrati je to tudi spomin za prihodnost. Take kreacije dajejo priložnost ponovnemu podoživljanju obču­tkov.

 Puzzle z ribicami v morju

Domača galerija z mojstrovinami vaših otrok

Zagotovo je med risbami vaših otrok tudi nekaj takih, ki jih je vredno ponosno razstaviti. Ovekovečite kreacije svojih otrok na večjem formatu v okvirju. Naj stene vašega doma krasijo domači umetniki.

Okvirjena otroška risbica z božičnim motivom

Osebno voščilo ali pozdravi v daljne ali bližnje kraje

Ni vam treba obiskati oddaljene, eksotične dežele, da pošljete razglednico. Pošljite jo od doma. Otroci ved­no radi narišejo svoj dom. Presenetite in razveselite svoje najdražje, pošljite jim pozdrave na razglednici, na kateri bo stvaritev vašega otroka. Razglednic ali voščilnic je deset v paketu, zato lahko uporabite več različnih motivov – s poletnih počitnic, trenutke zimskih norčij ali obiska živalskega vrta.

Ohranite spomine na otroštvo svojih malčkov tudi vi.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply