Kako obdariti prijateljico, sestro ali ženo?

zavita darila v zlat papir in z rdečo pentljo

Prihod prazničnega obdobja prinaša tudi iskanje primernih daril za vaše najdražje. Iščete primerno darilo za sestro, prijateljico ali ženo? Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, kaj jim položiti pod praznično drevesce.

Kvadratne fotografije

Podarite najlepše spomine skupnih trenutkov v obliki kvadratnih fotografij. Prikupna škatlica obogati izvirno darilo in ohrani fotografije za vedno.

obešene kvadratne fotografije s ščipalkami in darilno škatlo

Ovitek za telefon

Zaščitita telefona je zelo pomembna. Zato izberite primeren ovitek za pametni mobilni telefon. Oblikujte ga z lastno fotografijo in tako polepšate telefon in razpoloženje obdarovanca.

ovitki za pametne mobilne telefone z lastno fotografijo

Stenski dekor

Podarite spomine v obliki stenskega dekorja. Fotografija iz otroštva, priljubljen motiv ali skupna doživetja – izberite za najljubšo fotografijo primerne velikosti in vaše darilo bo zagotovo narisalo nasmeh na obrazu.

fotografije narave na pisalno mizo

Skodelice

Se vaša žena, prijateljica ali sestra rada pogreje s toplim, dišečim čajem ali kakavom? Oblikujte zanjo malo ali veliko skodelico latte z lastno fotografijo. Pitje čaja bo še bolj prijetno.

latte bela skodelica s portretom deklice in piškotki

Komplet magnetov

Shranite nepozabna poletna doživetja kot izviren komplet z magneti. Poskrbeli boste za izvirno darilo, ohranjanje spominov in polepšali stene doma. Magnete lahko kadarkoli zamenjate.

okvirjen komplet devetih magnetov z lastno fotografijo

Izberite osebno darilo in osrečite svoje najdražje.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply