Kaj podariti najmlajšim?

fantek na kavču, ki odpira rdečo darilno škatlo

Bi radi svojim otrokom podarili nekaj posebnega? Oblikujte darila z lastnimi fotografijami, tako bo poskrbljeno za zabavo, hkrati bo darilo nosilo tudi neprecenljiv spomin.

Puzzle

Kakovostne puzzle so odličen način za preganjanje dolgčasa ali preživljanje dolgih deževnih popoldnevov. Oblikujte jih s priljubljenimi motivi svojih otrok, tako si bodo utrjevali spomin na prijetne trenutke iz otroštva, hkrati bodo lepo preživeli prosti čas.

Puzzle z motivom deklice s pisanim šalom in kapo, obdana z rumenim listjem

Igra spomin

Igra spomin je odlična za urjenje spomina otrok in odraslih. Je tudi odličen način za druženje, z lastnimi fotografijami pa ohranite utrinke iz svojega življenja.

Igra spomin v škatli z lastnim motivom

Medvedek

Poskrbite, da bo vaš otrok imel nekaj mehkega in prijetnega za crkljanje. Mehek plišasti medvedek z majčko, kjer je natisnjena fotografija, je kot nalašč za to.

Rjava plišasta medvedek in los z lastno fotografijo

Posoda za malico

Se vaš otrok odpravlja na izlet? Poskrbite, da bo imel s sabo domačo malico. V posodi za malico z lastnim motivom bo hrana vedno sveža in otroku bo zagotovo teknila.

rdeča, rumena in modra plastična posoda za malico z lastno fotografijo

Notesnik

Podarite nekaj praktičnega – oblikujte notesnik s fotografijo svojih otrok. Notesnik pride vedno prav, poleg tega pa bo še edinstven.

zvezek s portretom deklice in odprt brezčrtni zvezek s svinčnikom

Magnetki

Priljubljen spominek s potovanja ali pa osebno darilo z lastno fotografijo – vse to je lahko magnetek. Izberite za darilo magnetek s priljubljeno fotografijo. Tako bosta stena ali hladilnik z magnetki posebej okrašena.

megnetek s portretom treh otrok na morju

Retro, mini ali kvadratne fotografije

Starejšim otrokom podarite »kul« darilo. Izberite tiste najboljše fotografske motive, z njimi oblikujte retro, kvadratne ali mini fotografije, ki jih dostavimo v posebni darilni škatlici. Z njimi si lahko otroci okrasijo svojo sobo in obdani bodo z najlepšimi spomini.

retro, kvadratne in mini fotografije

Podarite svojim najdražjim le to najboljše.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply