Kako obdariti najbližje?

koledar-kot-bozicno-darilo

Podarite CEWE koledar

Bliža se konec leta in s tem tudi priložnost, da se ozremo nazaj, pri tem pa ne smemo pozabiti na svojo prihodnost. Začetek novega leta bo prijetnejši, če boste že imeli pripravljen lasten koledar, svoje obveznosti pa boste z njim lažje načrtovali. Mi vam ponujamo CEWE koledar z lastnimi fotografijami, ki vas bo spremljal celo leto.

CEWE koledarji

Posebnost naših koledarjev niso le lastne fotografije na vsaki strani, ampak tudi posebej označeni dnevi, kot so rojstni dnevi, obletnice vaših najdražjih tudi z izbrano fotografijo.

Pri CEWE koledarjih lahko izbirate med različnimi stenskimi, namiznimi in planer koledarji. Le-ti so na voljo v različnih velikostih in na različnih papirjih.

Namizni koledar

V predprazničnem času sta na voljo tudi adventna koledarja. Foto adventni koledar skriva za 24 okenci 24 fotografij, ki so vam najljubše, adventni koledar s čokolado Kinder® pa 24 različnih čokoladic.

Adventni koledar s čokolado Kinder

Foto adventni koledar

Vzemite si trenutek časa in oblikujte koledar z lastnimi fotografijami. Tako boste oblikovali izvirno darilo zase ali za svoje najdražje.

Koledar kot osebno darilo

Za nekaj uporabnih nasvetov o oblikovanju koledarja, si preberite naš naslednji prispevek.

Razveselite svoje najdražje in podarite koledar z lastnimi fotografijami.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Maša

Sodelavka pri podjetju cewe.si. Rada odkriva mesta in skrite naravne lepote vedno s fotoaparatom v roki. S fotografijo se ne srečuje le v prostem času, ampak tudi kot asistentka v marketingu.

Leave a Reply