Kaj podariti za valentinovo?

Valentinovo Pure

Bliža se valentinovo in s tem lepa priložnost, da se zahvalite vaši ljubljeni osebi in ji podarite nekaj posebnega. Poleg običajnih daril, kot so rože, bonboniere in parfumi, obstaja še veliko drugih, bolj osebnih pozornosti, s katerimi lahko drugi osebi polepšate dan. Če iščete ideje za darilo, ste na pravem mestu.

1. Ovitka, ki se dopolnjujeta

Izbirajte med številnimi različnimi ovitki za mobilni telefon in ustvarite dva z lastno fotografijo, ki je razdeljena tako, da se ovitka dopolnjujeta. Tako obdarite sebe, prav tako pa tudi tisto najbolj posebno osebo v vašem življenju. Motiv na fotografiji je popoln šele, ko vašem ovitku ob bok postavite še drugega. Najbolje pri tem pa je, da darilo ni le lepo in osebno, temveč tudi izjemno priročno, saj je telefon nekaj, kar imamo nenehno pri sebi. Pri oblikovanju ovitka lahko dodate tudi besedilo, kar pa je zelo priročno, če želite na ovitek zapisati poseben datum, ki je zaznamoval zvezo. Tako se nikoli ne bo zgodilo, da bi datum lahko pozabili 🙂

Ovitek za mobilni telefon z dopolnjujočim se motivomOvitek za mobilni telefon z dopolnjujočim se motivom

Ovitek za mobilni telefon z dopolnjujočim se motivom

Ovitek za mobilni telefon z dopolnjujočim se motivom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Posebno doživetje

Če si vaša boljša polovica že od nekdaj želi udeležiti se kakšne posebne aktivnosti, ji to letos lahko omogočite. Možnosti je veliko: skok s padalom, zipline, escape room ali pa kakšna druga zanimiva aktivnost. Če adrenalin ni za vas, lahko preprosto organizirate kratek izlet, ki se konča z romantično večerjo. Tukaj pa se darilo ne konča. Nedvomno boste na telefonu našli cel kup fotografij, ki ste jih posneli med to zabavno aktivnostjo ali izletom. Izberite 22 najboljših in ustvarite CEWE FOTOKNJIGO Pure.

Adventure

3. CEWE FOTOKNJIGA Pure

Pure lahko ustvarite kar z aplikacijo na mobilnem telefonu. 22 fotografij z vajine posebne dogodivščine enostavno in hitro vstavite na strani fotoknjige. Izberete še naslovno fotografijo, dodate besedilo in posvetilo po želji ter oddate naročilo. Pure je kvadratnega formata, majhna in priročna, zato bo za vedno obeležila lep spomin na valentinovo 2019.

4. Vodna krogla s srčki

Če želite podariti nekaj izredno romantičnega, je vodna krogla s srčki nedvomno pravo darilo. V krogli se pretakajo majhni rdeči srčki, na sredini pa je lahko vajina fotografija. Fotografijo vstavite sami v režo na sredini krogle in tako darilo postane tudi odlična dekoracija za mizo.

Vodna krogla s srčki

V samo nekaj minutah lahko ustvarite res lepa in osebna darila, ki bodo sporočala veliko več kot darilo, ki oveni ali pa se čez čas poje. Darila, predstavljena zgoraj, pa ostanejo za vedno. Vabljeni tudi k pregledu ponudbe ostalih CEWE foto daril.

O avtorju Prikaži vse članke Avtorjeva spletna stran

Alma

Sodelavka pri podjetju CEWE. Zanimajo jo fotografija, potovanja in spoznavanje novih kultur. Rada odkriva skrite kotičke mest in pokrajin, ki jih vedno obeleži s fotografiranjem.

Leave a Reply